Društvo

EVO ZAŠTO JE VOZAČ FORDA DIVLJAO KNEZ MIHAILOVOM: Otkriveno šta se desilo pre nego što je počeo DA GAZI PEŠAČKOM ZONOM I UMALO UBIO DEVOJKU!

Objavljeno: 30.10.2017 | 09:52Izvor: Kurir

Vladan S. (31) iz Koteža, koji je divljački vozio kroz pešačku zonu u Zmaj Jovinoj ulici, i umalo kolima ubio Draganu S. (21) danas će biti izveden pred sudiju. Jezivom činu prethodila je tuča, posle koje je Vladan seo u "ford" i pokušao da juri napadače. Posle toga je zbrinut u bolnici gde je uhapšen, a Dragana je, na sreću, prošla samo sa prelomom noge.

Snimci sa sugurnosnih kamera, naime, pokazuju da je grupa mladića trčala za njim, pre nego što je Vladan uleteo u Zmaj Jovinu. Potom se okrenuo u Knez Mihailovoj ulici i pojurio kolima na napadače. Oni su počeli da beže, a Vladan se zabio u čelični stub.

Prema navodima policije, Vlada je u noći između petka i subote bio u klubu u Zmaj Jovinoj ulici gde se napio.


- U jednom trenutku grupa mladića ga je izvela iz kluba i pretukla. Vladan je nekako uspeo da im se otrgne i pobegao je prema svom "fordu", koji je bio parkiran na Obilićevom vencu, nedaleko od zgrade "Tanjuga". Tu su ga napadači sustigli i ponovo tukli - objašnjava sagovornik.

FOTO: TWITTER PRINTSCREEN

Iako pijan i pretučen uspeo je da sedne za volan i počeo da vozi po pešačkoj zoni.

- Najpre je uleteo u ulicu Đure Jakšića, a odatle je odmah skrenuo desno u pešačku stazu, uz zgradu, i punom brzinom krenuo u pravcu Zmaj Jovine ulice. Čim je tu skrenuo, dao je gas rušeći bašte kafića i tad je udario konobaricu iz "Kofi kapa", pri čemu joj je polomio nogu. Zatim je u punom gasu produžio ka raskrsnici sa Knez Mihailovom. Verovatno je video da napadači i dalje trče za njim, pa se okrenuo i jurnuo autom ka njima, u nameri da ih pregazi. Čim je ponovo uleteo u Zmaj Jovinu ulicu, zakucao se u čelični stub, a napadači su se okrenuli i pobegli - navodi izvor.

Policija je preuzela video-snimke sa objekata u pešačkoj zoni kako bi utvrdila identitet napadača koji su tukli Vladana.

Alko-testiranje je pokazalo da je imao 1,37 promila alkohola u krvi, a analiza krvi treba da pokaže i da li je bio pod uticajem narkotika.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u