Društvo

ŽIVA JE: S nepoznatog broja telefona Katarina se javila dečku?!

Objavljeno: 31.07.2014 | 22:53Izvor: Kurir

Katarina je oko 18 sati u subotu otišla na rođendan u Kostolac, ali se sa njega nije vratila. Dečko kaže da mu se javila telefonom, dok majka ističe da nema novih informacija o nestaloj ćerki

KULA -  Katarina Zarić (16) iz Kule je u subotu oko 18 sati otišla na rođendan u Kostolac, ali se sa njega nije vratila.Alarmirana je i policija, a svakodnevno za njom tragaju njena majka i brat.

Prema poslednjim ifmromacijma Katarina javila dečku Goranu Đorđeviću sa nepoznatog broja telefona i da je navodno tražila broj svoje majke.

Kontaktirali smo i Katarininu majku Snežanu koja nije želala da komentariše nestanak i samo nam kratko rekla:

- Nemamo nikakve nove informacije, sada ne mogu ništa više od toga da vam kažem - bila je kratka Katarinina majka.

Katarina Zarić (16) iz Kule je u subotu oko 18 sati otišla na rođendan u Kostolac, ali se sa njega nije vratila. Alarmirana je i policija, a svakodnevno za njom tragaju njena majka i brat.

- Pošto se sa rođendana nije vratila, sin i ja smo počeli da tragamo za njom. Prijavili smo njen nestanak policiji, i oni su krenuli u potragu. Svi je traže: moji prijatelji, njeni školski drugari, njen momak. Od kako je nestala nemamo sa njom nikakvu komunikaciju, pošto joj je telefon isključen. Ako nešto saznate o njoj, ako imate neku informaciju, molim vas, javite mi – kaže njena majka Snežana.

Njena majka ističe da je u kontaktu sa policijom iz Žagubice, Požarevca i Crnića. Izjavu policiji dali su, kako kaže, ona i njen sin, ali i Katarinin dečko.

Katarina je učenica Poljoprivredne škole u Požarevcu. Sa majkom i bratom živi u Kuli kod Požarevca. Na rođendan je otišla nakon što se videla sa drugaricom, posle čega joj se gubi svaki trag.

Ukoliko imate neku informaciju o Katarini, možete pozvati njenu majku na broj telefona 064 0758451.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u