Društvo

ŽENA SLAVNOG GLUMCA: Moj Bata je borac, preživeće on i ovo!

Objavljeno: 03.05.2016 | 17:24Izvor: medio.rs

Legendarni glumac Velimir Bata Živojinović, koji je u sredu smešten u bolnicu "Sveti Sava" u Beogradu, uspešno se oporavlja, kaže njegova supruga Lula

Čuveni Valter je zbog posledica moždanog udara iz 2012. ponovo hospitalizovan zbog lošeg zdravstvenog stanja, ali njegova žena veruje da će dobiti i ovu životnu bitku.

- Moj Bata je borac, preživeće on i ovo. Hvala Bogu, zdravstveno stanje mu je sada bolje - izjavila je Lula za Informer.

Svi brinu o Bati

6 dana je Bata Živojinović u bolnici

Životna saputnica slavnog glumca ističe da se cela porodica Živojinović nada da će se Bata uskoro oporaviti.

- Mi smo svi optimisti i zato sve ide na dobro. Bata ima jaku volju za životom i to je najvažnije - dodaje Batina supruga.

Glumac koji je snimio preko 300 filmova biće u bolnici još nekoliko dana, a nakon toga će se o njemu brinuti najbliži u njegovom porodičnom domu u Beogradu.

Slavio Vaskrs u bolnici

Legendarni srpski glumac Velimir Bata Živojinović u bolnici je proslavio Vaskrs. Njegova supruga Lula je ofarbala jaja i zajedno sa njim obeležila najradosniji praznik.
- Nosila sam Bati uskršnja jaja u bolnicu. Ofarbala sam i za njega i za bolničko osoblje - rekla je Lula. 

- Bata će u bolnici biti do 10. maja, dok se ne završe sve analize. Ovo sve traje već četiri godine... Ma biće sve u redu, videćete - uverena je Lula.

Živojinović u bolnici ima poseban tretman i celo osoblje daje sve od sebe da što pre ozdravi.

- Doktori i medicinske sestre u "Svetom Savi" su toliko divni, brinu o mom Bati i zaista sam im mnogo zahvalna - rekla je žena slavnog umetnika.

Zabranjene posete

Najveću zvezdu partizanskih filmova nisu zaboravile ni njegove brojne kolege, koje svakodnevno zovu i pitaju za njegovo zdravlje.

- Dedine kolege nisu dolazile u bolnicu, jer su za sada zabranjene posete. Mogu da ga posećuju samo članovi najuže porodice - rekla je Batina unuka.

Informer.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u