Društvo

VLASNIK KAFIĆA: Sinišu su savladali konobar i gost, uspeli su da mu otmu pušku!

Objavljeno: 02.07.2016 | 11:12Izvor: Kurir

ŽITIŠTE: Ljubo Milinović iz Žitišta, otac vlasnika kafića “Makijato” u kom se noćas dogodio nezapamćen masakr, kaže da su ubicu Siniša Zlatić (38) savladali konobar Isidor Sučević i gost Milan Majkić, obojica iz Žitišta.

-Čim sam začuo rafalnu paljbu došao sam do terase kafića, jer se naša kuća nalazi preko puta. Bilo je puno gostiju. Ljudi su ležali u krvi. Zapomagali su, jaukali… Siniša je prvo pucao u bivšu ženu Dijanu Zlatić (30). Očevici kažu da je u nju iz kalašnjikova ispalio ceo rafal- kaže za Kurir Milinović i nastavlja:

Deo šanka u koji je ispaljen rafal (Foto: Saša Urošev)
Deo šanka u koji je ispaljen rafal (Foto: Saša Urošev)

-Ubica je nastavio da puca po gostima. Prenosim vam informacije koje i do mene stižu iz časa u čas. Sinišu su savladali konobar Isidor Sučević i gost Milan Majkič, nakon što je ispalio rafal u deo šanka. Uspeli su da od njega otmu automatsku pušku, a Siniša je pobegao. Kasnije ga je policija savladala- priča Milinović.

Prva žrtva Dijana ZlatižPrva žrtva Dijana Zlatiž

Kako saznaje Kurir, ubica je prvo došao u kafić da osmotri situaciju. Vratio se kući po oružje, a onda počeo da seje smrt:

Prema još nepotvrđenim informacijama ubijeni su Dijana Zlatić(30) iz Žitišta, njena drugarica Jovana Popović (20) . U pucnjavi su stradali Stevan Jojić iz Žitišta, Vlado Kosović iz Ravnog Topolovca i Vlado Mijatović iz Žitišta. Još jedna osoba je podlegla povredam, ali njen identitet zasad nije poznat. Krvavi pir dogodio se u centriu Žitišta, za vreme tradicionalne turističke manifestaije “Pile Fest”.

Ljubomora povukla obarač

Rođak ubijene Dijane Zlatić, Milovan Savanović, u šoku nam je preneo saznanja o velikoj tragedji:

-Ni sam ni znao da je među ubijenima moja rođaka. Kad sam podigao čaršav, ugledao sam strašan prizor. Dijana i Siniša nisu živeli zajedno oko godinu dana, Bili su u fazi razvoda. Siniša je, to svi u Žitištu, znaju bio  strašno ljubomoran-rekao je Milovan Savanović.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u