Društvo

VADIO MU JEZIK DA SE NE UGUŠI: Komšija heroj spasio dečaka (5) koji je pao sa 6. sprata!

Objavljeno: 22.05.2015 | 11:28Izvor: Telegraf.rs

Komšije kažu da su čule tup udarac, a prvi su u pomoć dečaku pritekli radnici SBB i komšije s prvog i drugog sprata zgrade

Dečak star pet godina pao je jutros sa šestog sprata u valjevskom naselju „Kolubara dva“. Kako saznajemo, nesreća se dogodila jutros oko 8 časova, kad je A. J. (5) pao s vrha zgrade.

Detetu je prvo lekarska pomoć ukazana u urgentnom centru valjevske bolnice, a potom je prebačeno u Beograd.

– Dežurni lekar je ustanovio hematotoraks i traumu kičmenih pršljenova i leve lopatice. Nakon zbrinjavanja dečak je u stabilnom i svesnom stanju prebačen na dalje posmatranje i lečenje na Kliniku u Tiršovu. Nije bilo naznaka povreda unutrašnjih organa – saopšteno je iz valjevske bolnice.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Nesreća se dogodila na ulazu broj 13 u naselju „Kolubara dva“, a kako saznajemo, dete je u trenutku nesreće bilo samo u stanu, jer je majka starije dete odvela u školu, dok je otac bio na poslu.

Komšije kažu da su čule tup udarac, a prvi su u pomoć dečaku pritekli radnici SBB i komšije s prvog i drugog sprata zgrade.

Policajac Predrag Milovanović kaže da je čuo udarac dok je sedeo u dnevnoj sobi.

– Istrčao sam odmah napolje i uzvukao sam detetu jezik iz usta. Ubrzo je došla i majka, a potom je stigla i Hitna pomoć. Trenutak kad je dečak pao niko od nas nije video – kaže Milovanović.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u