Društvo

UBICA BEZ TRUNKE KAJANJA: Ubio sam je, neću da se izvinim, njen otac mi je opsovao majku!

Objavljeno: 20.10.2016 | 20:27Izvor: medio.rs

Mihalj Skivjan (59) je hladnokrvno priznao na sudu da je čekićem ubio prostitutku Merimu Redžepov (29) jer ga je vređala i udarila. Tužilaštvo tražilo maksimalnu kaznu

Mihalj Skivjan (59) iz Novom Sada, koji je 30. decembra čekićem nasmrt pretukao prostitutku Merimu Redžepov (29) u svom stanu, juče na sudu nije pokazao ni trunku kajanja za ovaj svirepi zločin.
Bezdušni ubica, koji je nesrećnoj devojci smrskao glavu sa čak 15 udaraca, u Višem sudu u Novom Sadu je hladnokrvno i do detalja opisao krvavi pir.- Nemam nameru ni da se izvinim Meriminom ocu, zato što mi je on opsovao majku ispred sudnice - rekao je Skivjan u završnoj reči pred sudskim većem.

Nije na mah

Vidan Daković, zamenik višeg tužioca, kazao je da je Skivjanov cilj bio da ubije Merimu.

Nije se radilo o nužnoj odbrani, niti ubistvu na mah. Oštećena je verovatno od prvog udarca teškim čekićem po glavi pala, a on je nastavio da je udara dok joj nije smrskao glavu. Devojka je ubijena bez ikakve krivice i zato tražim maksimalnu kaznu od 15 godina zatvora - rekao je Daković.

Skivjanov branilac po službenoj dužnosti je sa druge strane monstruozni zločin svog klijenta pravdala rečima da je to uradio "u besu i gnevu izazvanom od strane ubijene".

Podsetimo, Skivjan je živeo sam u stanu i često je koristio Merimine seksualne usluge. Kobne večeri, dok je bila s njim, zazvonio joj je telefon i rekla je sagovorniku da ne može da se vidi s njim jer već ima klijenta. To je razbesnelo Skivjana, jer je smatrao da je on njen "dečko", a ne klijent. Izbila je svađa, a Mihalj je zgrabio čekić i ubio je.

Sve zbog droge

Merimin otac Šaćir Redžepov je posle zločina rekao da je njegova ćerka bila lepo vaspitano dete, sve dok se nije našla u kandžama narkomanije.- Mi smo situirana porodica i ona se nije bavila prostitucijom da bi nas spasavala iz neke bede. Prostitucijom se bavila samo zbog te proklete droge, koju je počela da konzumira od petnaeste godine. Uprkos svemu što smo pokušali, nismo uspeli da je otrgnemo od droge i kruga ljudi u kom se našla i koji su je snabdevali narkoticima. Drogom ju je snabdevao i ovaj što ju je ubio - rekao je tada Šaćir.

Inače, Skivjan je posle zločina pobegao iz stana, a uhapšen je narednog dana u blizini Železničke stanice u Novom Sadu.

Ubio i nevenčanu suprugu

Mihalj Skivjan je već robijao devet godina jer je nasmrt pretukao nevenčanu suprugu Joliku Lakatoš (47). On ju je krvnički pretukao u noći između 10. i 11. februara 2001. u stanu u kom su zajedno živeli, a nesrećna žena je podlegla povredama nekoliko sati kasnije.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u