Društvo

TUGA: Ovo je taksista koji je umro pošto je pretučen zbog 180 dinara! (FOTO)

Objavljeno: 25.08.2016 | 15:24Izvor: Telegraf.rs

- Postoje osnovi sumnje da N. D. taksisti iz Kragujevca nije hteo da plati vožnju, a kada je ovaj pokušao da ga spreči da se udalji, on ga je fizički napao i zadao mu više udaraca pesnicom u predelu glave i tela, nakon čega je pobegao u nepoznatom pravcu - navode u MUP-u

Vozač kragujevačkog “Mega” taksija B. Đ. (66) ubijen je sinoć oko 22.10 sati, u naselju Bresnica dok je vozio mušteriju. Sumnja se da ga je usmrtio N. D. (34) iz Kragujevca koji nije imao 180 dinara da plati vožnju.

Intenzivnim operativnim radom, u roku od nekoliko sati, policija iz Kragujevca rasvetlila je ovaj slučaj, identifikovala i uhapsila osumnjičenog.

 Postoje osnovi sumnje da N. D. taksisti iz Kragujevca nije hteo da plati vožnju, a kada je ovaj pokušao da ga spreči da se udalji, on ga je fizički napao i zadao mu više udaraca pesnicom u predelu glave i tela, nakon čega je pobegao u nepoznatom pravcu – navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

U njemu se dodaje da je beživotno telo taksiste pronađeno u njegovom vozilu, kao i da je viši javni tužilac naložio sudsko medicinsku obdukciju.

U saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, policija je N. D. odredila zadržavanje do 48 sati. Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

 

 

(Telegraf.rs / Marija R.)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u