Društvo

Tragična ispovest Slađana, kome su žena i sin poginuli od strujnog udara: Dođe mi da zapalim i kuću, šta će mi bez mog Darka (FOTO)

Objavljeno: 22.04.2017 | 10:51Izvor: Telegraf.rs

Majka i sin nastradali su u utorak u dvorištu porodične kuće u aleksinačkom selu Glogovica, kada je vetar otkinuo strujni kabl sa bandere

Jeziva tragedija u kojoj su život od udara struje izgubili majka Marijana Marković (46) i sin Darko Marković (16) potresla je aleksinačko selo Glogovica, a otac i suprug Slađan skrhan je bolom i jedva govori od tuge. Šta mi sada vredi život bez mog Darka! Sada da mi date ceo Beograd, ništa mi ne vredi. Ja sam to dete očuvao teškom mukom 16 godina. Dođe mi sada da zapalim i kuću. Ništa mi ne vredi – skrhan bolom govori Slađan, a pišu beogradski mediji.

Majka i sin nastradali su u utorak u dvorištu porodične kuće, kada je vetar otkinuo strujni kabl sa bandere.

– U tri ujutru, kada sam došao kući iz Beograda, nisam znao da su mi sin i supruga nastradali na licu mesta jer su mi komšije iz sela rekla da su u bolnici i da se još ne zna da li su živi ili mrtvi. I sada ne mogu da shvatim da ih nema više, iako sam im naručio sanduke i spremio sahranu – dodaje Slađan.

Srđan je sa Marijanom imao troje dece, ali je jedno od njih umrlo još kao šestomesečna beba, tako da mu je sada ostala samo ćerka, koja je udata i živi u Boru.

Porodica je živela u trošnom kućerku od novca koji je zarađivao Srđan, radeći kao nadničar kada ima posla.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u