Društvo

SVEKRVA BRUTALNO UBIJENE PEVAČICE PROGOVORILA: Bog će mi reći kada ću svojim moćima opet lečiti ljude!

Objavljeno: 26.05.2016 | 11:12Izvor: medio.rs

Zorica, svekrva ubijene Jelene Marjanović po prvi put je progovorila, tvrdeći da neće svojim moćima lečiti nikoga dok joj Bog ne kaže kada da opet počne s radom

- U žalosti sam za svojom snahom. Ne znam kada ću početi da radim čekam znak od Boga, kada dođe vreme ja ću onda otvoriti vrata za svoje mušterije - kaže Zorica.

Komšinica Zorice Marjanović tvrdi da je ona najviše posla imala dan pre nego što će Jelena nestati, tog 2. aprila ove godine.

- Zorica ovde radi već pune dve decenije. Dolaze joj i stari  i mladi, javne ličnosti kao i oni nepoznati-dodaje komšinica, tvrdeći da je i Jelena često svoj mir tražila upravo u delu kuće u kojem je radila njena svekrva.

Kako piše Alo, ova žena je dnevno imala najmanje 60 mušterija iz svih delova Srbije i što je još najzanimljivije nema čoveka koji se požalio na njen rad.

Ona je bila ta koja je svakodnevno dobijala pisma zahvalnosti, a svojim radom proširila je krug mušterija.

Inače svekrva brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović je najtajanstvenija osoba u porodici i mnogi sumnjaju da ona krije neke tajne koje bi mogle da dovedu do rešenja zločina, koji već nedeljama potresa Srbiju.

Ona se bavi bioenergijom i nadrilekarstvom i upravo u tome leži razlog njenog veoma čudnog ponašanja.

Do sada se nijednom nije pojavila u javnosti, niti dala izjavu odkako je Jelena nastradala, čak se nije pojavila ni na njenoj sahrani.

Informer.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u