Društvo

SUĐENJE PEDOFILIMA Detetu predložio da prave bebu!

Objavljeno: 04.12.2016 | 17:23Izvor: Alo!

Zbog obljube i silovanja maloletnica, pred Višim sudom u Nišu u toku su dva odvojena sudska postupka.

S.D. (51) iz okoline Gadžinog Hana optužen je dva navrata u toku 2015. godine obljubio devojčicu (12) koja je boravila u njegovoj kući nakon što je pobegla iz hraniteljske porodice, dok se V.M. (67) iz jednog sela nadomak Niša tereti da je seksualno zlostavljao i silovao šesnaestogodišnjakinju koju je potom primorao i na seks sa drugim muškarcem koji mu je platio 500 dinara.

S.D. je optužen da je krivično delo obljube nad detetom počinio u periodu od 2. oktobra do 8. oktobra 2015.godine u porodičnoj kući u selu tako što joj je dodirivao grudi i genitalije, a potom joj predložio da „prave bebu“, pa je svojim polnim organom prodro u njen polni organ, ali ga je odgurnula jer je mnogo zabolelo. U istom periodu on je još jednom obljubio devojčicu koja u to vreme nije imala ni navršenih 14 godina.

Po navodima optužnice iz drugog postupka protiv V.M. mogao bi da se snimi horor film.

On se tereti da je od 21. novembra do 8. marta 2015. godine namamio šesnaestogodišnjakinju u svoju kuću u jednom niškom selu obećanjem da će je kupiti poklone, ali ju je skoro svake večeri tukao šakom ili drvenom motkom.

On je optužen da joj je naređivao da skine garderobu, a zatim joj kanapom vezivao ruke i noge za krevet ili je držao za ruke i ramena kako bi savladao njen otpor, nakon čega je dodirivao svojim polnim organom po njenom polnom organu, uvlačio joj prste ili drvene predmete u polni organ i primoravao je da ga oralno zadovoljava.

Prema navodima optužnice dva puta u ovom periodu je i obljubio devojčicu, iako je pokušavala da se odbrani i molila ga da prestane.

U istom periodu prinudio je maloletnicu na seks sa drugim muškarcem koji mu je platio 500 dinara. V.M. se tereti da je devojčici zapretio da ako ode u krevet sa tim čovekom „biće dobro, a ako ne - neće“, što je ona ozbiljno shvatila jer je dobijala batine svakodnevno.

V.M je stajao pored kreveta dok je taj muškarac imao seks sa maloletnicom, a potom je od njega, kako se navodi u optužnici, uzeo 500 dinara.

Kazna do 12 godina zatvora

Za obljubu nad detetom, kao i za silovanje, propisana je kazna od tri do 12 godina.

Za podvođenje, za šta se tereti dodatno V.M., može se izreći kazna od jedne do osam godina, ako ga sud oglasi krivim.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u