Društvo

Šampionka Slagalice odgovorila bendu iz Švedske, koji se oduševio što je znala odgovor na pitanje o njima (VIDEO)

Objavljeno: 18.01.2017 | 19:25Izvor: Telegraf.rs

- Mada mi svi pričaju da ću ih sigurno upoznati, meni je i karta za njihov koncert dovoljna - kaže Sanja koja se takmičila u "Slagalici"

Sanja Milovanović (24)  iz Donje Rače nije ni sanjala da će zbog jednog tačnog odgovora u kvizu “Slagalica” privući pažnju čuvene švedske hevi-metal grupe “Sabaton” i ljubomoru miliona njihovih fanova.Naime, ova apsolventkinja Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu koja voli da se takmiči u kvizovima, zadobila je naklonost metalaca sa severa pošto je u igri “Ko zna zna” tačno odgovorila na pitanje – iz koje zemlje je hevi metal muzička grupa Sabaton.

Nakon toga neko je prosledio snimak “Slagalice” bendu koji je ubrzo objavio potragu za Sanjom na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici koju prati skoro milion ljudi.

– Dobili smo ovaj super video iz Srbije. Zaista nam je čast što smo uvršćeni u vaš najveći kviz znanja, ali još nam je veća čast to što je devojka tačno odgovorila! Velika nam je želja da jenagradimo ulaznicom za naš predstojeći koncert u Beogradu. Molimo vas sve da širite ovaj post što više i pomognete nam da pronađemo devojku iz kviza – napisali su muzičari.

Sanja Milovanović za Telegraf.rs kaže da ju je gest grupe veoma obradovao i da će kartu za koncert rado prihvatiti.

– Zvali su me prijatelji koji slušaju “Sabaton” da mi kažu šta su kraljevi objavili na stranici. Bili su podjednako srećni i ljubomorni zbog karte. Ja sam inače veliki fan “Sabatona” i jedva čekam njihov koncert.

Printskrin: Facebook

Printskrin: Facebook

Ona kaže da se još nije javila bendu, ali da će im uskoro poslati poruku.

- Mada mi svi pričaju da ću ih sigurno upoznati, meni je i karta za njihov koncert dovoljna.

Inače, nakon tačnog odgovora na pitanje o švedskim metalcima, Sanja se rezultatski “odlepila” od svog konkurenta i stekla prednost pred finalnu igru.

– Takmičila sam se protiv bivšeg pobednika “Slagalice” i nije bilo lako. Inače, igre “Ko zna zna” i “Asocijacije” su mi omiljene, a uvek mi je najteže kada se pojavi neko pitanje iz sporta koji privatno ne pratim.

Printskrin: RTS

Printskrin: RTS

Inače, ova studentkinja srpskog jezika i književnosti takmiči se u kvizovima još od svoje sedamnaeste godine. Pred emisiju tvrdi da nema neki poseban ritual.

– Gledam da se opustim, da zanemarim tremu i da se što bolje koncentrišem pre nego što igre počnu.

Da ova strategija pomaže dokazuju i rezultati koje postiže svake godine na državnom takmičenju u kvizovima u Perlezu.

– Takmičim se poslednjiih pet godina i uglavnom sam uvek druga ili treća u kategoriji žena. Kvizovi su moj hobi, a pored toga u slobodno vreme čitam stripove, gledam fimove i serije i slušam alternativni rok i grandž.

U “Slagalici” se takmičila pre nekoliko godina i zauzela je peto mesto, a 10. februara je očekuje okršaj u četvrtfinalu, 98. ciklusa najpopularnijeg srpskog kviza znanja.

– Volela bih da pobedim, naravno - zaključuje Sanja Milovanović.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u