Društvo

REČI MONSTRUMA! NIKOLIĆ OPTUŽIO MRTVU SUPRUGU: Ceo život sam loš čovek, ali ja sam žrtva žene i bio sam šikaniran!

Objavljeno: 15.07.2017 | 22:37Izvor: Kurir

Ceo život sam bio šikaniran, ja sam žrtva žene i njenih lažnih svedoka - rekao je on, ali malog Mihaila nije ni pomenuo

Marko Nikolić (43), koji je osumnjičen da je u sredu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio sina Mihaila (4) i suprugu Maju Đorđević (38), juče je zaćutao na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu i nije želeo da iznosi odbranu, ali je rekao da mu je na „duši da kaže da je loš čovek“. Posle kratkog saslušanja, on je sproveden u pritvor.

- Treba da idem u zatvor, zaslužio sam! Ceo život sam loš čovek, zato sam ovde gde sam sada! - rekao je kratko monstrum, kome zbog dvostrukog ubistva preti maksimalna kazna od 40 godina zatvora. Ipak, iako je priznao da je svestan šta je uradio i da za to treba da bude kažnjen, nakratko je krivicu pokušao da prebaci i na pokojnu Maju.

- Ceo život sam bio šikaniran, ja sam žrtva žene i njenih lažnih svedoka - rekao je on, ali kako naš izvor navodi, malog Mihaila nije ni pomenuo.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Ubica je juče u tužilaštvo doveden u garderobi na kojoj je još uvek bilo tragova krvi. Kako saznajemo, posle zločina koji je počinio gotovo da nije spavao, pa se žalio i na umor.

Obdukcija pokazala

MIHAILO UMRO OD DAVLJENJA

Institut za sudsku medicinu juče je završio nalaze obdukcije i ustanovio da je uzrok smrti Mihaila davljenje. Istražitelji još uvek čekaju toksikološke analize. Stručnjaci su na masakriranom telu pokojne Maje Đorđević izbrojali više od deset uboda nožem, od kojih je koban bio ubod u vrat.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u