Društvo

PUSTITE ME DA ZAGRLIM OCA I ISPUNIM MU POSLEDNJU ŽELJU, TEŠKO MU JE! Vapaj sina Bate Živojinovića potresao je sve

Objavljeno: 06.05.2016 | 10:10Izvor: Telegraf.rs

- Bati se pretprošlog utorka pogoršalo opšte stanje. Njegova gangrena je prouzrokovala bacile koji su napali vitalne organe. Odmah je smešten na odeljenje intenzivne nege. Dobio je savršenu terapiju i bilo mu je bolje - kaže Miljko

Sin legendarnog glumca Velimira Bate Živojinovića, Miljko, izrazio je želju da bude uz svog oca koji je u teškom zdravstvenom stanju, ali kaže da francuske vlasti neće da ga isporuče Srbiji.

Foto: Instagram/batazivojinovic/Privatna arhiva

Foto: Instagram/batazivojinovic/Privatna arhiva

– Bati se pretprošlog utorka pogoršalo opšte stanje. Njegova gangrena je prouzrokovala bacile koji su napali vitalne organe. Odmah je smešten na odeljenje intenzivne nege. Dobio je savršenu terapiju i bilo mu je bolje. Međutim, pre dva dana je opet bio loše i danas ćemo videti šta će se dalje dešavati – priča Miljko i dodaje da je njegova majka stalno uz Batu.

– Više informacija šta će raditi dalje imaće danas, kad će mu se raditi arteriografija (snimanje krvnih sudova) – otkriva Batin sin.

Printskrin: Youtube/RTS Zabavni program - Zvanični kanal

Printskrin: Youtube/RTS Zabavni program – Zvanični kanal

Živojinović veruje da će njegov otac i iz ove bitke izaći kao pobednik, ali bi najviše voleo da je sada uz njega.

– Neki ljudi mi ne dozvoljavaju da vidim oca. Izgleda da u Srbiji moj slučaj nikog ne zanima. Znam da su bili izbori i da ima prečih stvari. Mene drže ovde deset godina potpuno neopravdano, što se dokazalo i na sudu. To je moglo sve da se preseče. Promenile su se tri vlade, četiri premijera i dva predsednika, ali svi imaju preča posla, a ja samo želim da još jednom zagrlim tatu – iskren je Miljko.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u