Društvo

PROKRET! TELEFON NIJE JELENIN VEĆ VLADIMIROV!

Objavljeno: 28.10.2017 | 12:28Izvor: Kurir

U njemu pronađene bludne poruke, pisao obožavateljki o ubistvu i slao bludne selfije?!

Telefon koji je komšija porodice Marjanović pronašao na ulici u Borči nije pripadao pokojnoj Jeleni Krsmanović Marjanović, vec njenom svekru, koji je sa osobom od povjerenja razmjenjivao poruke o snajinom ubistvu!

Vladimir je izgubio svoj mobilni telefon početkom septembra ove godine, kada je išao po Janu u vrtić. Zoranova djevojka Zoka Mitrović se naljutila na njega zbog toga i tri dana nije pričala s njim! U telefonu su bile njegove poruke o Jeleninom ubistvu, koje je razmjenjivao sa nekim kome je vjerovao – tvrdi Rada Matić iz Beča, koja je prošle godine sa Zoranom Marjanovićem razmjenjivala lascivne poruke „da bi ga raskrinkala“, i dodaje da je svekar bio u panici posle malera koji ga je zadesio.

– Vladimir je kao lud tražio telefon. Bio je van sebe. Pred svima u kući je ispričao šta mu se dogodilo, zbog čega je Zoka bukvalno poludila! Urlala je na njega kao mahnita. Znala je da u telefonu ima slika, snimaka i poruka koje ne smije da vidi niko osim njih. Vladimir se najviše dopisivao sa Dušicom iz grupe za Zoranovu podršku, koja je do ušiju zaljubljena u njega! Požalio joj se da je izgubio mobilni kada je išao po Janu u vrtić i da se zbog toga posvađao sa Zokom. U telefonu su bile i poruke koje je pisao ženama iz grupe i kojima je slao neke selfije koji nisu za javnost! Žene iz grupe znaju da je Dušica zaljubljena u Vladimira, ali on još ne zna za to! – kaže Rada i dodaje da se Vladimir jadao Dušici da je neko plasirao priču da je njegov telefon nađen na nasipu.

– Moj telefon je izgubljen pre dvije nedelje, i to ovde, u ulici. Ne znam ko ga je našao. Oni pišu o telefonu na nasipu, da je stajao u blatu 16 mjeseci i da je navodno pripadao ubici – navodi se u poruci koju je Vladimir napisao Dušici 15. septembra u 21.36, neposredno pre Zoranovog hapšenja!

Rada Matić otkriva da Dušica ne smije da kaže Vladimiru kakva osjećanja gaji prema njemu.

– Dušica ne smije da prizna Vladimiru da ludi za njim! Zbližili su se u grupi i non-stop se dopisuju. Ona kupuje novine samo zbog njega, da bi pročitala šta je izjavio i vidjela njegove fotografije, jer se do sada još nisu sreli – kaže Rada Matić i ističe da je pravedno što je Vladimir izgubio telefon, jer je tako sam raskrinkao sve Marjanoviće.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u