Društvo

POZVAĆU DEČKA I REĆI ĆU MU DA POSTAJE TATA: Evo kakve su prvoaprilske fore spremili Beograđani!

Objavljeno: 01.04.2015 | 16:57Izvor: Telegraf.rs

I ove godine Beograđani su bili zanimljivi sa svojim podvalama za prvi april

U susret prvom aprilu, izašli smo na ulice Beograda da saznamo kakve fore su prolaznici pripremili za svoje prijatelje. Evo šta su nam rekli naši sugrađani:

– Smislila sam  da se preko poruka sa dečkom našalim, jer uživo neću moći od smeha da se suzdržim. Reći ću mu da sam bila kod doktora, i da će dobiti dete. Tu ću ga malo pustiti da se nervira, pa ću mu na kraju reći da se šalim. Aprilili!- rekla je Tamara.

Marija nam je ispričala šalu koju primenjuju skoro svake godine u firmi.

– U firmi, u odseku za marketing gde radim, postoji najveći ugovor od 1340 evra, i svake godine se šalimo na taj račun u firmi. Kao da je neki klijent zvao da potpiše taj ugovor, a inače se to nikada ne dešava. Uvek se svi prime pa zovu, i ispale se na kraju.

Foto: Profimedia/Corbis

Foto: Profimedia/Corbis

Dragan i Nađa su nam takođe ispričali  na koji način će se našaliti sa svojim drugovima.

– Najbolji drug je kupio auto iz uvoza. Zvaću ga sa nepoznatog broja i reći ću mu da vozilo što pre dotera u saobraćajnoj policiji, jer se smatra da je ukradeno. Pustiću ga malo da se isprepada i onda ču ga pozvati sa svog broja i reći da sam ga zezao – ispričao nam je Dragan.

– Planirala sam da zeznem druga da mu kažem da sam u vezi sa njegovim drugom, kojeg uopšte ne poznajem – rekla nam Nađa.

Ovako su Beograđani spremili fore da se našale sa svojim prijateljima, a šta ste vi spremili? Kako vi planirate da se našalite?


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u