Društvo

POTRAGA ZA NESTALOM DEVOJČICOM: Sa Ninom Živković (14) nestalo i 1.500 evra!

Objavljeno: 25.12.2014 | 00:24Izvor: Telegraf.rs

Iz devojčicine porodične kuće nestalo 1.500 evra, pa policija veruje da je ona pobegla. Međutim, njeni prijatelji tvrde da nije imala razloga

Najbolja drugarica nestale devojčice Nine Živković (14) Andrijana R. u izjavi za Naše novine tvrdi da joj je javljeno da je Nina posle nestanka viđena na Dorćolu u društvu starijeg muškarca i da je grupa prijatelja koja je tražila Ninu pronašla masku njenog mobilnog telefona kod Partizanovog stadiona.

- Rekli su mi da je bila vidno izmučena. Ne verujem da je sama pobegla, ona to nikad ne bi uradila. Ali možda se viđala ranije s tim čovekom. Poslednje dve nedelje, ona nije išla u školu. Izlazila je iz kuće u vreme kada inače kreće u školu i vraćala se kući u vreme kada se časovi završavaju. Nikad nije kasnila i uvek je spavala kod kuće. Ne znam gde je bila tada, ali moguće je da je, umesto da ide na časove, išla kod tog čoveka ili se negde nalazila s njim. Nema dečka, ali ima simpatiju. Nikada se nije družila sa starijim ljudima, pa mi je sve ovo čudno. Grupa prijatelja ju je tražila na mestima gde su nam javili da su je videli i pronašli su masku telefona kod Partizanovog stadiona – kaže Andrijana i dodaje da Nina nije imala razloga da pobegne, osim porodičnih problema, koji su, kako kaže, normalni u svakoj kući.

Prema informacijama Naših novina iz porodične kuće Nine Živković (14), pre nego što je prijavljen njen nestanak, nestalo je 1.500 evra. Međutim,policija i porodica veruju da je ona svojevoljno pobegla od kuće, ali se spekuliše o mogućim razlozima njenog bekstva.

Izvor: Naše novine


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u