Društvo

OVO JE NOVI LOTO MILIONER IZ PARAĆINA: Ovim rečima svi napadaju Lazara Lekića, ne može da se odbrani! (FOTO)

Objavljeno: 21.10.2016 | 17:03Izvor: Telegraf.rs

- Znam zbog čega me zovete. Ceo grad mi čestita i ne mogu od čestitki da se odbranim čak i na treningu u klubu – odmah je kazao Lekić za Telegraf

Paraćinom je noćas eksplodirala vest da će premiju na “lotou“od 1,8 miliona evra staviti u džep jedan mladić, i to niko drugi nego poznati paraćinski plivač Lazar Lekić (22).

Posle više pokušaja, uspeli smo da kontaktiramo sa Lekićem, najpre na Fejsbuku, a zatim i telefonom.

– Znam zbog čega me zovete. Ceo grad mi čestita i ne mogu od čestitki da se odbranim čak i na treningu u klubu – odmah je kazao Lekić za Telegraf, pre nego što smo mu i saopštili zbog čega ga zovemo:

 Imam druga iz Novog Sada koji se baš dobro našalio sa mnom nakon što je saopšteno da je sedmica uplaćena u mom gradu. Objavio je fotku na Instagramu i tagovao me, uz čestitku, a vidite i sami šta se iz toga izrodilo. Eh, da sam dobio, kad razmislim, i ne verujem da bih vam rekao, ali, onako iskreno, nisam. Čak i ne igram “loto”, “bingo”, uopšte nagradne igre. Ne znam kako da se od ljudi sad odbranim na ulici, pa sma zato rešio da to saopštim to ovako javno.

Foto: Facebook/Lazar Lekić

Foto: Facebook/Lazar Lekić

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

On je, inače, poznati paraćinski plivač i student sporta u Novom Sadu, a na paraćinskom zatvorenom bazenu trenira redovno. Sada, međutim, ima problem jer non stop mora da objašnjava prijateljima i poznanicima da nije taj….

A voleo bi, naravno, da jeste. Ko ne bi?

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u