Društvo

OTKRIVENA TAJNA UBIJNE PEVAČICE Poslednja pesma nosi skrivenu poruku! (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.2016 | 14:37Izvor: medio.rs

Ubijena pevačica Jelena Krsmanović prošle godine snimla je poslednju numeru "Kaži anđele".

Brutalno ubijena pevačica Jelena Marjanović, prošle godine objavila je, ispostaviće se, poslednju numeru pod nazivom “Kaži anđele”.

Autor, odnosno tekstopisac pesme je Dragan Milošević koji je otkrio da zapravo ova pesma ima skrivenu poruku.

Milošević je napisao tekst, a aranžman i muziku uradio je Zoran Marjanović, a zanimljivo je da je ona bila Miloševićeva molitva dok je bolovao od kancera.

– Kaži, anđele, koji je moj greh. Skini pečat tuge s duše moje. Neka okopne tuge kao sneg u jednom toplom dahu s tvojih usana – glasi jedan deo pesme.

Kako prenosi “Telegraf”, Milošević je za beogradske medije ispričao detalje vezane za poznanstvo sa Marjanovićima kao i sve zanimljivo vezano za pesmu koju je i sam napisao.

– Zorana i Jelenu sam upoznao pre četiri-pet godina. Prva pesma koju smo radili zajedno bila je “Čija si sreća, nesrećo”. Sasvim slučajno Zoran je došao do teksta pesme “Anđele” i dopala mu se. Objasnio sam mu da je ona bila moja molitva u teškim trenucima. Želeo je da i Jeca vidi tekst i tako je počelo – rekao je Milošević.

Nažalost, pesmu je javnost čula tek nakon tragedije.

– Reči su moja autobiografija, ali i njena biografija. Otac joj je umro od raka, stric, strahovala je za majku, koja je takođe obolela od raka. I onda se desila ovakva tragedija. Jeca je bila normalna i uvek nasmejana osoba, naš anđeo. Tuga koju je očigledno osećala u sebi verovatno joj je pomogla da mojoj molitvi donese posebnu notu. Iskreno se nadam da će ubica brzo biti uhapšen – rekao je Milošević.

 

  • PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u