Društvo

ON JE VIDEO MARJANOVIĆE NA NASIPU KOBNOG DANA: Laza možda zna TAJNU koja će rešiti misteriozno UBISTVO! (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.2016 | 16:44Izvor: Telegraf.rs

Žena, muškarac i dete između njih, u sportskoj opremi, zajedno su trčali nasipom ka rampi u Crvenki. Prošli su mesto zločina kaže Laza Popović, koji je bio na nasipu kada je ubijena pevačica

Laza Popović, penzioner je iz Crvenke koji je kobne subote, 2. aprila, kada je nestala monstruozno ubijena Jelena Marjanović (32), oko 15. 50 sati video ženu, muškarca i dete kako ZAJEDNO TRČE nasipom u ovom borčanskom naselju.

Takođe, za razliku od Zorana Marjanovića, Jeleninog supruga, koji, naime, sve vreme tvrdi da je ona sama trčala, a on sa njihovom ćerkom išao polako za njom, Popović kaže da je svo troje trčalo zajedno, i ističe da žena nijednog trenutka nije bila sama. Popović napominje i da na nasipu nije bilo nikoga osim čoveka sa štapom, i petlića koji su igrali utakmicu, a roditelja ih posmatrali sa tribina.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– Žena, muškarac i dete između njih, u sportskoj opremi, trčali su nasipom ka rampi u Crvenki. Prošli su mesto zločina – kaže Popović za Telegraf.

On navodi da je na nasipu bio do 17 časova, i da je sve bilo mirno:

– Nikakve gužve, trke i panike nije bilo. Tek sutradan sam video mnogo policije, a od komšije čuo šta se zapravo desilo.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u