Društvo

ODBIJENA ŽALBA Zoran Marjanović ostaje u pritvoru!

Objavljeno: 26.10.2017 | 18:53Izvor: Alo!

Viši sud u Beogradu odbio je žalbu advokata Zorana Marjanovića na pritvor u kom se njihov klijent nalazi 16. septembra ove godine.

Kako je saopšteno iz Višeg suda, krivično vanraspravno veće ove institucije danas je odbilo kao neosnovane žalbe Marjanovićevih branilaca, pa će prvoosumnjičeni za ubistvo Jelene krsmanović ostati u beogradskom Centralnom zatvoru.

Sud je, takođe, odbio i žalbu Višeg javnog tužilaštva, koja se takođe odnosila na određivanje pritvora.

Zoran Marjanović uhapšen je sredinom septembra zbog sumnje da je počinio teško ubistvo, odnosno da je ubio svoju suprugu Jelenu Krsmanović u aprilu 2016. godine u naselju Crvenka kraj Borče.

Protiv Marjanovića se nastavlja istraga u Višem javnom tužžilašštvu u Beogradu zbog krivičnog dela tešško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj u Srbiji već godinu i po dana sa raznim verzijama o identitetu izvrššioca, kao i načinima i mastu izvršenja zločina.

Marjanović je uhapššen 15. septembra, nakon gotovo godinu i po dana od ubistva.

On je bio i ranije privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu, puššten zbog nedostatka dokaza.

Na sasluššanju u Viššem javnom tužžilašštvu u Beogradu negirao da je ubio suprugu i ponovio sve ššto je i ranije govorio na sasluššanjima u policiji.

Tada je rekao da je tog dana, 2. aprila 2016. bio sa suprugom i ćerkom u ššetnji u Borči nakon čega je Jelena produžžila na džoging, dok je on ostao sa ćerkicom Janom kod fudbalskog terena u Crvenki da se igra. Ubrzo, oko 16 sati Jelena je nestala, a on je prema njegovim rečima, krenuo da je traži.

Nestanak supruge prijavio je policiji tek četiri sata kasnije, oko 20 sati, a njeno telo policija je pronaššla sutradan na nasipu u Borči.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u