Društvo

Nišlijka otišla kod ginekologa i otkrila da ima - "TUMOR PENISA"

Objavljeno: 28.03.2017 | 17:49Izvor: Blic

Jedna Nišlijka (ime i prezime poznato redakciji) doživela je neprijatnost pred lekarskom komisijom, koja se grohotom smejala kada su uvideli da joj je izabrani ginekolog u domu zdravlja, umesto šifre za genetska ispitivanja napisao da ima tumor penisa.

Šifra: Tumor prenisa i naknadno prepravljena šifra
Foto: Privatna arhivaŠifra: Tumor prenisa i naknadno prepravljena šifra

Ona za "Blic" objašnjava da je ostala šokirana kada je saznala šta je njen ginekolog napisao, pa se na kraju i ona smejala, ali od muke.

- Majka mi je imala karcinom dojke, zbog čega sam odlučila da uradim genetske analize i saznam da li imam predispozicije za to. Već mesecima pokušavam da dobijem uput za genetko ispitivanje u Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Međutim, niko u Nišu ne zna da se to radi u Beogradu, pa mi je bilo potrebno vreme da sakupim svu papirologiju i odem pred lekarsku komisiju Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje - objašnjava ova Nišlika.

Foto: Privatna arhiva

I kada je napokon uspela da dobije sve, čim je stala pred komisiju, lekari su počeli da umiru od smeha.

- Čim je videla uput, doktorka je počela da se smeje. Rekla mi je da ne može da veruje da je ginekolog napisao da imam karcinom penisa, i da bi bila velika sramota da sa ovakvim uputom odem za Beograd. Zatražila je da se ponovo vratim kod ginekologa i da mu kažem da napiše odgovarajuću šifru - prepričava ona.

Kaže da joj je pao mrak na oči, jer joj je tri nedelje bilo potrebno da dobije taj pečat i sada je ponovo morala da se vraća u dom zdravlja.

- Doktor je ćutke prepravio šifru, ništa nisam htela da mu kažem. Posle ovoga definitivno ću morati da ga promenim - kaže ova žena.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u