Društvo

MONSTRUM: Ubio boga u strini!

Objavljeno: 21.10.2016 | 19:59Izvor: Kurir

Jovica Meletin uhapšen zbog sumnje da je drškom od pištolja krvnički pretukao Ankicu Meletin (70)

SMEDEREVO - Jovica Meletin uhapšen je zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju strinu Ankicu Meletin (70) u njihovoj kući u mestu Gaj kod Smedereva.

Kako saznajemo, Jovica je bez povoda nasrnuo na nesrećnu staricu i polomio joj ruku, tri rebra, zube i zadao joj više udaraca po glavi i telu, a kad je policija došla u njihovu kuću, izmislio je da su im razbojnici upali u dom, unakazili Ankicu i ukrali im novac.

Jovica MeletinJovica Meletin

Mislio da je ubio

- Jovica je u nedelju oko ponoći pijan nasrnuo na Ankicu i besomučno je udarao. Tukao ju je rukama i nogama, šutirao je i gazio dok se nije onesvestila. Čak ju je tukao i pištoljima. Toliko ju je udarao da se žena onesvestila. Soba, kupatilo, zidovi, kao i Jovičino odelo bili su natopljeni krvlju - kaže za Kurir Kosta Filipović, poznanik nesrećne starice.

On objašnjava da je Jovica mislio da je ubio Ankicu jer je izgubila svest, pa je sam pozvao policiju i smislio priču o lopovima.
- Bio je ubeđen da je Ankica preminula od batina, a mislim da mu je to i bila namera. Onesvešćenu ju je odvukao do kupatila, oprao krv sa nje i vratio je u sobu. Tada je pozvao policiju i ispričao im da nije bio kod kuće i da je zatekao užasan prizor kad se vratio. Za prozor koji je prethodnih dana sam polomio u nastupu besa rekao je da su ga razbojnici polomili - kaže Filipović.

Međutim, lekari Hitne pomoći uspeli su da osveste Ankicu.
- Kad je videla da je tu i policija, oslobodila se. Jecajući je objasnila inspektorima da ju je zapravo rođak unakazio. Policajci su tada uhapsili nasilnika i našla dva pištolja kojima ju je tukao - kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Jovica je 10 godina živeo u Americi, odakle se nedavno vratio.

Onesvestila se od bola

- On je ovde sam, jer ne komunicira sa ćerkom, koja živi u Smederevu. Došao je kod strine Ankice, koja je takođe sama pošto joj je suprug preminuo, a dece nema. Uspeo je da je nagovori da zajedno kupe kuću, što su i učinili pre mesec dana - kaže Filipović i dodaje da je Ankica pristala na zajedničku kupovinu nekretnine jer je bila usamljena.

Kosta je juče posetio Ankicu u bolnici u Pančevu.
- Ispričala mi je da ju je napao bez ikakvog razloga i da ju je udarao čime je stigao. Rekla mi je da je samo sagla glavu i trpela udarce dok se nije onesvestila. Nije mogla da pobegne jer je stara i ne može da trči. Nije imala snage da mu se odupre - kaže naš sagovornik i dodaje da se Ankica plaši da Jovicu ne puste iz pritvora.


 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u