Društvo

MIRA KARA OPET PLJUJE PO SRBIMA! Glumica nastavila antisrpsku propagandu u Sarajevu!

Objavljeno: 23.08.2016 | 19:53Izvor: medio.rs

Mirjana Karanović paradira po Bosni i tvrdi da su njena ostvarenja "Dobra žena" i "Grbavica" zapravo filmovi pomirenja, a u oba ostvarenja su Srbi predstavljeni kao patološke ubice i silovatelji

Glumica Mirjana Karanović nastavlja besramnu antisrpsku kampanju i u Sarajevu! Poznata nudistkinja je svoj rediteljski prvenac "Dobra žena" predstavila na upravo završenom filmskom festivalu u prestonici BiH i još bez blama objasnila da je to "film pomirenja", poput filma "Grbavica", u kome je igrala glavnu ulogu!

Žigosala sve Srbe

I ništa tu ne bi bilo neobično da u oba filma Srbi nisu predstavljeni kao najgore ubice i silovatelji!

Srbi joj ubice
Karanovićeva glumi glavnu junakinju, "dobru ženu" koja posle trideset godina braka pronalazi video-kasetu i saznaje da je njen muž Srbin ubijao civile u ratu

- Volim film "Grbavica". On je meni doneo žestok odgovor publike. Veoma iracionalan, emotivan, na način na koji je ograničen, pogotovu u Srbiji. Taj film je mene u velikoj meri označio, što ja apsolutno nisam primila sa nekom tragedijom, naprotiv. Volim kada se u umetnosti desi nešto što napravi zemljotres. Kada se to desi, onda vidite, prema reakcijama ljudi, ko je kakav. Ja mislim da je to film koji je zanimljiv, film pomirenja. Takvi filmovi su nama potrebni. Oni otvaraju neke bolne teme, ali na ljudski način. Takav je, evo, i ovaj film koji sam ja napravila - rekla je Mirjana Karanović u emisiji "Impuls" na CIA TV N1.

Public
FILMOVI NA KOJE JE PONOSNA: GRBAVICA I DOBRA ŽENA

O njenoj ulozi u filmu "Grbavica", u kom tumači muslimanku koja je ostala u drugom stanju nakon što ju je tokom rata silovao Srbin, gotovo sve se zna. Ipak, malo je poznato da je Mirjana i u filmu "Dobra žena", svom prvom rediteljskom ostvarenju, svoj narod žigosala kao zločinački. Karanovićeva glumi glavnu junakinju, "dobru ženu" koja posle trideset godina braka pronalazi video-kasetu i saznaje da je njen muž ubijao civile u ratu. Njen suprug je, naravno, a kako bi u Mirjaninom filmu bilo drugačije, baš Srbin. Posle emocionalnih lomova i razmišljanja, glavna junakinja odlučuje da ostavi muža. Ubicu! Srbina!

Podržala Šiptare, priznala Kosovo

Mirjana Karanović je u filmu "Tri prozora i vešanje" reditelja Ise Ćosja glumila novinarku koja radi priču o kosovskim ženama koje su silovali Srbi tokom rata!
Glumica se i tada rado odazvala i snimila film koji naš narod predstavlja kao ratne zločince, nasilnike i silovatelje! Film "Tri prozora i vešanje" je 2014. godine izabran da predstavlja Kosovo za nagradu Oskar u kategoriji najbolji strani film.

Kulturo, eve me

Pozvali smo Mirjanu da nam objasni kako su filmovi u kojima je naš narod predstavljen kao zločinački filmovi pomirenja. Zanimalo nas je da li ona zaista veruje da su u ratu na prostoru bivše Jugoslavije samo Srbi silovali i ubijali civile!?!

Očekivano, predstavnica kulturne elite nepristojno nam je spustila slušalicu ne saslušavši pitanje. Pozvali smo je ponovo:
Što me opet zovete? - drsko nas je upitala, a kada smo joj postavili pitanja, ponovo je prekinula vezu. Posle toga se više nije javljala na telefon.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u