Društvo

Lopovi krali s bebom u naručju!

Objavljeno: 17.12.2014 | 12:31Izvor: Telegraf.rs

Na snimku sa nadzornih kamera apoteke, vidi se kako roditelji kradu dok drže bebu u naručju, koristeći trenutak dok je zaposlena bila zauzeta iza pulta

Crnogorska policija je uhapsila i podnela prijavu protiv Tanje Sarage (32) i njenog partnera Demira Ljuce zbog krađe u apoteci “Meditas” uPodgorici. Oni su identifikovani nakon što je policiji dostavljen snimak sa nadzornih kamera apoteke, na kome se vidi kako partneri kradu dok drže bebu u naručju, pišu podgoričke ”Vijesti.”

Na snimku koji je objavljen i na Jutjubu od strane Udruženja privatnih apotekaCrne Gore, vidi se kako Ljuca nosi dete i razgovara sa apotekarkom, odvlačeći joj pažnju. Za to vreme, Saraga u torbu trpa proizvode sa police.

Iako stoji tik ispred pulta, Ljuca koristi momenat kada apotekarka pokušava da sa  police dohvati kutiju sa lekovima i u džep trpa neki od proizvoda. Žena sve vreme prati da li je prodavačica gleda  i trpa nekoliko proizvoda u torbu. Snimak se prekida kada ona, nakon što se “poslužila”, prilazi pultu i staje pored partnera sa bebom.

I policije kažu da su inspektori odmah nakon identifikacije raspisali lokalnu poternicu za Saragom i Ljucom, i da su brzo uhapšeni.

Nakon hapšenja, njih dvoje su uz prijavu su predati tužiocu, koji im posle saslušanja nije odredio zadržavanje.

Izvor: vijesti.me


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u