Društvo

LANE VOLI DISKO: Brena ponovo peva za Šojića

Objavljeno: 18.05.2017 | 19:53Izvor: medio.rs

Pevačica ugostila glumca u svojoj kući, gde su se dogovorili o saradnji u dokumentarnom filmu povodom tri i po decenije njene karijere

Čuveni tandem iz filma „Tesna koža“ Lepa Brena i Milan Lane Gutović ponovo će sarađivati u njenom dokumentarnom filmu, ekskluzivno saznaje Kurir.

Folk zvezda i legendarni glumac sreli su se nedavno u pevačicinom domu na Bežanijskoj kosi, gde su snimili reklamu za nastupe u Švajcarskoj. Brena će 27. maja održati koncert u najvećoj dvorani u Cirihu, a nedelju dana kasnije, 3. juna, Lane će igrati predstavu u Cirihu.
- Snimanje je organizovano pre nedelju dana u dvorištu Brenine kuće na Bežanijskoj kosi. Nakon što su popili kaficu, prionuli su na posao. U pauzama snimanja Brena i Lane su pričali o poslovnim planovima. Pevačica je otkrila glumcu da snima dokumentarni film povodom 35 godina karijere - kaže naš dobro obavešten izvor i dodaje da je to oduševilo legendarnog glumca.

- Lane se ponudio da joj pomogne sa snimanjem! „Imam sjajnu ideju za tvoj projekat“, rekao je Breni, a potom joj izneo nekoliko predloga, što je oduševilo pevačicu. Nakon što su završili snimanje, Brena i Lane su nastavili druženje, a pridružili su im se i ostali članovi porodice Živojinović, Boba sa sinovima Stefanom i Viktorom - završava naš izvor.

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Brenom i Lanetom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke. Kako je Kurir ranije pisao, Brena povodom tri i po decenije karijere sprema i novi album, a nekoliko pesama trebalo bi da joj napiše reper Stefan Đurić Rasta.

Izvor:Stars


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u