Društvo

JURIO JE PIŠTOLJEM PO KUĆI, PA UPUCAO U POTILJAK: Krvavi detalji ubistva u Jagodini!

Objavljeno: 04.05.2015 | 23:28Izvor: Telegraf.rs

Na stepenicama, u lokvi krvi ležalo je Nevenkino telo, a pored nje teško ranjeni Momir. Krv je tekla od sprata niz stepenice do podruma - priča Nevenkina komšinka pojednosti ove strašne tragedije

Momir Simonović (72) iz Jagodine koji je ubio suprugu Nevenku (69), a potom pucao sebi u glavu u kritičnom je stanju u kragujevačkoj bolnici. Njegova žena na mestu je ostala mrtva.

– Momir je pištoljem jurio Nevenu. Pokušala je da pobegne iz stana. Kada ju je sustigao kod izlaznih vrata, pucao joj je u potiljak, a potom sebi u glavu – kaže sagovornik iz istrage za beogradske medije.

TRAGEDIJA U JAGODINI: Ubio ženu, pa pokušao da si oduzme život!

Tragedija se dogodila juče oko 11 časova na kućnom pragu Simonovića u Elmosovoj ulici. Svi su čuli prasak, ali niko nije pretpostavljao da se radi o Simonovićima. Tek kada je kod komšija došao jedan dečak i video krvavo stepenište, otkriveno je šta se desilo.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Na stepenicama, u lokvi krvi ležalo je Nevenkino telo, a pored nje teško ranjeni Momir. Krv je tekla od sprata niz stepenice do podruma – priča Nevenkina komšinka.

– Momir je dugo bolovao od karcinoma. Sa Nevenkom je bio kod ćerke u Beogradu. Trpeo je jake bolove pa je pokušao da prekrati muke. Verovatno je predlagao da zajedno krenu u smrt, čemu se ona opirala – zaključuje priču izvor iz istrage.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u