Društvo

JAVILA SAM SE NA OGLAS ZA STRIPTIZETE: Evo kakvu sam nepristojnu ponudu dobila!

Objavljeno: 01.04.2015 | 18:41Izvor: Telegraf.rs

Ej, dušo, ponesi i štiklice neke, čisto da vidiš kako se to radi, i da isprobamo malo igranje, kaže mi G., gazda striptiz kluba

Jutros sam na Trgu Republike videla oglas za posao, i to ne bilo kakav. Nudi se zaposlenje za devojke, mlade, slobodne, “prijatnog izgleda” i neiskusne.

Posao je u Lipovačkim šumama. Putuje se 20 minuta “Lastinim” autobusom sa Banovog brda. Radi se od 21-04 ujutru. Isplata je svakog dana. Posao obuhvata toples (skidanje do pola), potpuno skidanje, “privatni ples” sa gostom ukoliko on to želi, i ispijanje šampanjca i koktela. Bezbednost je zagarantovana. U prevodu, traže striptizete. 

Pozvali smo izvesnog gospodina G, koji se potpisao u oglasu, da vidimo o čemu se tačno radi.

– Dobar dan, zovem povodom oglasa za posao dens i stripigračice – rekoh glasno i odlučno, da izgleda kao da sam zainteresovana i da me zanima detaljniji opis posla.

– Da, da. Posao obuhvata striptiz, kao što stoji u oglasu. Radi se na glavnom putu za Barajevo, u Lipovačkim šumama. Trebaju mi dve do tri devojke, mlađe, nije bitno iskustvo, bitno da vole da igraju i da su spremne da pokažu to što imaju – ispriča ukratko glas sa druge strane.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

– Aha, a šta podrazumeva “toples 1.200″, “total 1.600″ i  taj “procenat 33″, pošto nemam iskustva u poslu, pa ne znam šta se pod tim podrazumeva – dodah nesigurno.

– Nije bitno što nemaš iskustva, meni čak i trebaju neiskusnePre sam imao ovde dve sa iskustvom, jedna je otišla, drugu sam oterao. Mnogo su pile, krale, terale mi goste – pomahnitalo započe priču G.

– Da, strašno kakvi su ljudi. Daš mu prst, traži ruku. A šta obuhvata toples, total i procenat – nastavih da insistiram na odgovoru.

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

– Da, da, “toples” obuhvata skidanje samo gornjeg dela, i za to dobiješ 1.200 dinara. “Total” retko koja pristaje, i on obuhvata potpuno skidanje. To je 1.600 dinara. Ako gost naruči koktel za tebe i pozove te na kratko piće i ćaskanje sa njim, ti imaš 600 dinara od toga. To je tih 33%. Ako se desi da se baš dopadneš gostu, postoji opcija “privatnog plesa”, koja traje deset minuta. Za to dobiješ od mene 1.600 dinara, a postoji velika šansa i da imaš veliki bakšiš. Isplata je svakog dana, a od tebe zavisi koliko ćeš da zaradiš – krenuo je da me obasipa ciframa i podacima.

– Da, a jel tu nema privođenja, teranja na seks i neki blud? – znatiželjno dodajem.

– Ne, nikakav seks, nikakvo primoravanje. Samo ples, igra, đuskanje. I cilj je da mušterije budu zadovoljne. Ako bude vas dve, pošto mi trebaju dve igračice, uspete od gosta da izmamite išampanjac koji košta 7.500 hiljada, meni ide 5.000, a vama dvema procenat od 2.500. Razumete?

– Da, razumem, kako ne – odgovorih šokirano, zatečena saznanjem šta su sve devojke spremne da rade za male pare.

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

Gospodin G. se kroz razgovor otvorio za priču. Radi na Birou za zapošljavanje, kaže. Takođe, da ga svi u Barajevu znaju i znaju za taj posao koji radi. U vođenju striptiz bara pomaže mu i mlađi sin od 18 godina. Garantuje potpunu bezbednost, i tvrdi da ne postoji nikakvo skrivanje ili iskorišćavanje.

Kada smo dogovorili kada i kako mogu da “dođem na razgovor” , pošto sam “zainteresovana” i priča mi deluje sasvim u redu i bezbedno, rekao je:

– Možeš i večeras, što se mene tiče. Povedi i neku drugaricu, ako je i ona zainteresovana, a i da ne ideš sama – kaže G. dušebrižno.

– Da, važi, naravno, viđamo se večeras – potvrđujem priču i dodajem da ću se javiti večeras kad krenem.

Foto: Profimedia/Alamy

Foto: Profimedia/Alamy

Posle dva minuta ponovo zvoni telefon, a glas sa druge strane žice dodaje:

– Ej, dušo, ponesi i štiklice neke, čisto da vidiš kako se to radi, i da isprobamo malo igranje – završava nam ovu neverovatnu priču gazda iz Barajeva.

Pa šta mislite, da li ovakvi oglasi za posao treba da nam krase Trg Republike, dok ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem i godinama “vise” na Birou? I koji je to bezbedan striptiz klub, baš na Ibarskoj magistrali, a da nije početak neke prostitucije, bluda i nemorala?!

Šta vi mislite o svemu ovome?


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u