Društvo

HOROR U ITALIJI: U sobu sa 6 DEVOJČICA IZ SRBIJE upali manijaci, DROGIRALI IH i ukrali im NOVAC I TELEFONE!

Objavljeno: 26.07.2016 | 09:55Izvor: Telegraf.rs

- Policajci su razgovarali s nama, ispostavilo se da nam je ukradeno devet mobilnih telefona, nekoliko platnih kartica, kao i oko 900 evra. Policajci su nam rekli da su nas ti lopovi sigurno isprskali nekim sprejom koji nas je momentalno omamio kako bi mogli da preturaju po našim stvarima - navodi devojčica u čiju su sobu upali lopovi

U hotelsku sobu šest devojčica Ansambla narodnih igara i pesama “Taurunum” u Riminiju upali su lopovi i isprskali ih spejom kojim su ih omamili i ukrali im novac i mobilne telefone.

Devojčice su uzrasta između 10 i 14 godina i nisu bile svesne šta im se dogodile te noći, to su shvatile tek kada su se probudile i videli da je sve u sobi ispremeštano.

- Nakon treninga mi smo otišle u sobu i legle da spavamo. Kada smo se ujutro probudile, nismo mogli da verujemo šta se dešava. Cela soba je bila ispreturana, vrata od terase su bila širom otvorena, stvari razbacane, zavesa iskidana… Prepale smo se, u tom trenutku nismo znale šta se dogodilo, ništa nismo čule - priča za Informer jedna od devojčica ovog ansambla iz Zemuna.

Uprava hotela je odmah obaveštena o celom događaju i policija je obavila uviđaj.

Foto - ilustracija: Profimedia/Westend, MUP Srbije

Foto – ilustracija: Profimedia/Westend, MUP Srbije

- Policajci su razgovarali s nama, ispostavilo se da nam je ukradeno devet mobilnih telefona, nekoliko platnih kartica, kao i oko 900 evra. Policajci su nam rekli da su nas ti lopovi sigurno isprskali nekim sprejom koji nas je momentalno omamio kako bi mogli da preturaju po našim stvarima - navodi devojčica.

Uprkos pljački odlučeno je da Ansambl nastavi takmičenje u Italiji.

- Ostale smo nas šest u istoj sobi. U početku smo se plašile da nam opet neko ne upadne u sobu, ali kasnije smo se smirile. Zaključavale smo sva vrata i spuštale roletne na prozorima. A u hotelu nam je rečeno da imamo i neko osiguranje i da će nam sva materijalna šteta biti nadoknađena -kazala je devojčica.

 

 

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u