Društvo

DOBIO DŽEKPOT: Postao milijarder i razveo se od žene, evo na šta troši novac!

Objavljeno: 05.05.2015 | 22:33Izvor: Telegraf.rs

Adrian se od svoje bivše supruge Žilijan (41) razveo 15 meseci nakon dobitka džekpota. Iako su oboje obećali da će se voleti i raditi isto što i do velikog dobitka, ljubav je pukla

Konstatacija da pare menjaju ljude, te oni koji do tada nisu imali, postaju drugačiji, je u ovom slučaju apsolutno istinita! Tako je Adrian Bajford (44) iz Velike Britanije rešio da deo novca dobijenih na lutriji potroši na svoju verenicu (28). Ovo ne bi bila čudna situacija, da on zbog ove mlade devojke nije ostavio svoju dotadašnju ženu.

Naime, nakon što je dobio oko 2 milijarde evra, on je srce “predao” Samanti Burbridž, bivšoj konjušarki kojoj je od dobijenih para kupio najmanje deset konja.

Takođe, poklonio joj je imanje i raskošnu konjsku arenu u Norfolku, kao i čitav “vozni park” za prevoz konja.

Prijatelji su ovu situaciju prokomentarisali kao veoma čudnu jer on nikada nije pokazivao afinitete za konje i misle da je na njega uticala verenica.

Foto: Facebook/Samantha Birbidge

Foto: Facebook/Samantha Birbidge

Adrian se od svoje bivše supruge Žilijan (41) razveo 15 meseci nakon dobitka džekpota. Iako su oboje obećali da će se voleti i raditi isto što i do velikog dobitka, ljubav je pukla.

Ubrzo je upoznao Samantu i ona je postala centar njegovog sveta.

Pogledajte video:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u