Društvo

DEČAK POBEGAO OD SILOVATELJA Zapomagao je na kapiji: Pomozite, ubiće me!

Objavljeno: 20.11.2014 | 09:37Izvor: Kurir

Garderoba mu je bila iscepana, bio je blatnjav, s ogrebotinama i krvav, kaže Mirjana Spajić, na čija je vrata zakucao N. M. (16) bežeći od manijaka, koji ga je oteo i pokušao da ga siluje

NEGOTIN - Bio je sav prljav od blata, polugo, s ogrebotinama i krvlju ispod nosa. Zapomagao je na sav glas da mu otvorim kapiju i pustim ga unutra, kaže za Kurir penzionerka Mirjana Spajić, na vrata čijeg je doma zakucao tinejdžer iz Negotina N. M. (16), tvrdeći da je pobegao od muškarca koji ga je oteo i pokušao da siluje.

Podsetimo, šesnaestogodišnjak je prijavio da je ga je u ponedeljak neko onesvestio na ulici i strpao u kola, a onda odvezao van grada i terao ga da ga oralno zadovolji. Međutim, N. M. je manijaka udario u mošnice i pobegao, a onda je naleteo na dom porodice Spajić u selu Bukovče.

Sve vreme se osvrtao

- „Domaćine, gazda, pomozite, ubiće me, ubiće me!“, čula sam zapomaganje ispred svoje kapije. Izašla sam napolje i imala šta da vidim. Dečak bez pola garderobe, izubijan i pun blata, s tragovima krvi, zapomagao je na sav glas da mu otvorim kapiju i uvedem ga unutra - priča za Kurir Mirjana Spajić.

Naša sagovornica navodi da je mladić bio sav unezveren i da se sve vreme osvrtao ka putu s kojeg je došao.
- Pitala sam supruga šta da radim i on mi je rekao da pozovem policiju. Dečak je počeo da jadikuje kako je otet, da je odveden u polje i umalo napastvovan. Rekao je da su ga oteli u gradu. Ne zna ko i koliko ih je bilo jer je udaren s leđa po glavi, zbog čega je izgubio svest. Kad se osvestio, ruke su mu bile vezane na leđa, a preko očiju je imao povez i namaknutu kragnu od rolke. Rekao je da su ga vozili kolima 15-20 minuta, a potom se zaustavili i poveli ga peške, preko njiva, do neke napuštene kuće. Pošto je imao povez, ništa nije video. Rekao je da je u kući bio neki krevet i da mu je muškarac naredio da se svuče, a potom mu je uz pretnju da će ga ubiti naredio da ga oralno zadovolji - prepričava reči tinejdžera Mirjana Spajić.

Policija tapka u mestu

Kad je policija stigla u Bukovče, N. M. je ponovio priču i objasnio kako je pobegao otmičaru.
- Iskoristio sam trenutak nepažnje i udario ga pesnicom u međunožje. Dok se on previjao od bola, pobegao sam. Prestravljen, ne znam ni gde sam bio. Bežao sam preko njive, kroz šipražje, sapleo se u neki kupinjak, pao i ogrebao se, a potom nekako došao do sela - ispričao je N. M.

Tri dana nakon prijave N. M., negotinska policija, kako saznajemo, i dalje tapka u mestu.
- U iskazu mladića mnogo je kontradiktornih navoda i praznina, pa je pred nama prava enigma da identifikujemo napadača. Još istražujemo lokacije koje je oštećeni pominjao u pokušaju da nađemo tragove koji bi nas doveli do osumnjičenog. Patrole su na terenu, ali trenutno nema rezultata - rekao je izvor Kurira iz negotinske policije.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u