Društvo

DA LI IH PREPOZNAJETE: Ovo su napadači osumnjičeni da su izboli mladića u Nišu

Objavljeno: 27.11.2014 | 12:13Izvor: Blic

Ovo su osobe koje su nanele povrede opasne po život mom bratu. Molim sve ljude koji mogu da prepoznaju nekog od ove tri osobe, po garderobi, hodu ili bilo čemu, bilo kakav detalj, da odmah jave policiji, apelovao je Saša Stanković, rođeni brat Stefana Stankovića, koji je brutalno izboden nožem

NIŠ - Saša Stanković, rođeni brat Stefana Stankovića(23) iz Niša koji je brutalno izboden 22. novembra pola časa iza ponoći na Bulevaru dr Zorana Đinđića u Nišu, objavio je na Jutjubu video snimak trojice mladića za koje se sumnja da su napadači.

On je apelovao na građane da prijave policiji ukoliko po garderobi ili hodu uspeju da identifikuju nekoga od njih.

-Ovo su osobe koje su nanele povrede opasne po život mom bratu. Molim sve ljude koji mogu da prepoznaju nekog od ove tri osobe, po garderobi, hodu ili bilo čemu, bilo kakav detalj, da odmah jave PU-NIŠ, odseku za krvne delikte, apeluje Saša.

Stefan Stanković (23) iz Niša zadobio je teške povrede opasne po život kada su ga na Bulevaru dr Zorana Đinđića trojica nepoznatih napadača izbola nožem čak osam puta.  Napad se desio 22. novembra pola časa iza ponoći, kod raskrsnice sa Sremskom ulicom, a povređeni mladić je hitno prebačen i zbrinut na Hirurškoj klinici.

Oštećena mu je kičmena moždima jednim ubodom, zbog čega ne oseća noge. Prema procenama lekara, 90 odsto je verovatnoća da će ostati paralizovan do kraja života i da nikada više neće moći da stane na svoje noge - kaže Saša.

Prema nezvaničnim saznanjima, napadači na Stefana i njegovog druga bili su pod dejstvom alkohola. Niška policija intenzivno radi na identifikaciji i pronalaženju napadača.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u