Društvo

ANĐELE, PREBRZO SI OTIŠLA! Fejsbuk preplavljen oproštajnim porukama od Anastasije!

Objavljeno: 23.11.2014 | 17:17Izvor: Telegraf.rs

O tome koliko su je svi voleli, svedoče brojne oproštajne poruke koje su osvanule na Fejsbuk profilima njoj bliskih ljudi, u kojima se govori o neverovatnoj tugi, nepravdi života i žaljenju što Anastasija više nije među živima

Šesnaestogodišnja Anastasija Stajić, jedna je od troje preminulih uteškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Ade Huje. Ova prelepa mlada devojka, koja je bila puna života i energije, svoj život je izgubila u strašnom događaju koji je potresao celu zemlju.

O tome koliko su je svi voleli, svedoče brojne oproštajne poruke koje su osvanule na Fejsbuk profilima velikog broja ljudi, u kojima se govori o neverovatnoj tugi, nepravdi života i žaljenju što Anastasija više nije među živima.

Printskrin: Facebook/Anastasija Stajić

Printskrin: Facebook/Anastasija Stajić

VOLELA ŽIVOT I PROVOD: Ovo je poslednja fotografija nastradale Anastasije! (FOTO)

Pored brojnih izjava saučešća, njeni prijatelji, poznanici i rodbina javno pokazuju bol zbog gubitka ove prelepe devojke, za koju kažu da je bila neverovatno pozitivna, nasmejana i da je uživala u životu.

Printskrin: Facebook

Printskrin: Facebook

- Počivaj u miru! Neka te čuvaju anđeli!

Printskrin: Facebook

Printskrin: Facebook

Poruke podrške osvanule su i na zidu Anastasijine sestre, gde joj ljudi poručuju da su uz nju i izjajvlju saučešće celoj porodici.

Printskrin: Facebook/Anastasija Stajić

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u