Društvo

25 GODINA NAKON NJEGOVE SMRTI, VOLI GA JOŠ VIŠE: Otkrivamo detalje najtužnije ljubavne priče bivše Jugoslavije! (FOTO)

Objavljeno: 25.08.2016 | 16:12Izvor: medio.rs

Poznata pevačica još uvek ne može da prežali tragični gubitak svoje najveće životne ljubavi.

Hrvatska pevačica Josipa Lisac i Karlo Metikoš upoznali su se davne 1971. godine. Zavoleli su se na prvi pogled i bili su zajedno dvadeset godina. Ipak, tragična smrt njenog izabranika zauvek ih je rastavila – Karlo je preminuo 10. decembra 1991. godine, nakon infarkta koji ga je zadesio u pedeset prvoj godini života.

I nakon 25 godina od Karlove smrti, legenda pop scene mu i dalje posvećuje svaki minut, piše mu pisma, voli ga i priznaje da nikada nije pogledala drugog muškarca. Josipa otkriva da se ljubav dogodila na prvi pogled.

– Pa tako, pogledali smo se i od tada smozajedno. Zbilja smo se pogledali- rekla je Josipa u jednom intervjuu.

Ona se osvrnula i na to kako danas izgledaju veze zaljubljenih parova – mnogo drugačije od njenog odnosa sa Karlom.

– Nikada nismo razgovarali onako monstruozno kako ja danas čujem ljude da razgovaraju. Nikada nismo jedno drugome opsovali ili zalupili vratima. Šta smo si imali da kažemo, rekli bismo odmah, nismo ostavljali za kasnije. Sve smo rešavali razgovorom. Kad bi neko od nas bio indisponiran ili pod stresom, drugi bi ga dizao, tako smo se smenjivali i funkcionisali – napisala je Josipa u opisu jedne od fotografija na svom profilu na Instagramu.

– Kad sam se vratio u Zagreb, shvatio sam da se muzička scena promenila. Došli su drugi ljudi, grupa je bilo k’o gljiva posle kiše, uopše nisam znao ko, šta… Ali nekako sam se utopio u tu kolotečinu, imao gaže i jednom otišao u Petrinju, sreo Josipu Lisac, naši pogledi su se sreli – ko u priči – i od onda se više nismo rastajali, od 1971. godine. Bio sam oduševljen i njenim pevanjem i načinom na koji se ponašala. Onda sam se do ušiju zaljubio – svojevremeno je govorio Karlo.

Po sopstvenom priznanju, pevačica nikada nije uspela da zavoli drugog muškarca.

– Nisam, jer mi je srce puno i u njega više ništa ne može da stane – iskrena je Josipa.

PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u