Košarka

VLADE DIVAC ŠOKIRAO AMERIKU: Slavni sportista povukao potez kojim je razbesneo Amerikance!

Objavljeno: 20.02.2017 | 13:19Izvor: Kurir

Dok su sve oči ovih dana bile uprte na Ol-star vikend, legenda srpske košarke Vlade Divac povukao je potez koji je razbesneo celu Ameriku.

Vlade Divac je legenda Sakramenta i jedan od čelnika Kingsa našao se na udaru navijača Kingsa koji su kivni na Srbina jer jer čuveni NBA komentator Adrijan Vojnarovski na svom Tviter profilu objavio da će jedan od najboljih igrača lige Demarkus Kazins pojačati Nju Orleans.

 

 Follow
Adrian Wojnarowski @WojVerticalNBA

Nevertheless, Divacs public and private proclamations that he wouldnt trade Cousins will impact his future credibility w/ agents, players.

 

 

 Follow
Clevis Murray @ClevisMurray

Vlade Divac met with DeMarcus Cousins face-to-face at his house along with reps and told them Cousins wouldnt be dealt. (Via ESPN)

 

 

 Follow
NBA RETWEET @RTNBA

Vlade Divac told Cousins & his agent that he will NOT be traded just minutes before trading him.

Lesson learned, dont trust the Kings

 

Kako piše tamošnja štampa, Divac je dao reč igraču i njegovom agentu da neće biti ništa od transfera, ali se već navodno zna da je posaoodavno dogovoren. Takođe, zbog novonastale situacije, mediji spekulišu da se Divcu smeši otkaz u Sakramentu.

Agent Demarkus Kazinsa, Jarin Akana ljutit je dao izjavu.

"Razgovarao sam sa vlasnikom Kingsa i menadžerom kluba Divcem o budućnosti Demarkusa u Sakramentu i obojica su me uveravali da ga smatraju igračem koji će obeležiti budućnost kluba. Na koncu, da ne bi ispalo da lažem, Divac je dao i zvaničnu izjavu. Toliko o tome koliko vredi njegova reč", rekao je Akana.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u