Košarka

(VIDEO/FOTO) DELIJE RASPLAKALE RUSE: Braćo Srbi, hvala vam što postojite!

Objavljeno: 30.12.2016 | 12:11Izvor: medio.rs

Ruski mediji opširno su izvestili o potezu navijaca Crvene zvezde koji su uoči meča između košarkaša srpskog tima i moskovskog CSKA odali poštu clanovima hora ruskih oružanih snaga "Aleksandrov", koji su nastradali u avionskoj nesreći

Ruska Gazeta, Sport i specijalizovani portali konstatuju kako su navijači Crvene zvezde još jednom potvrdili da su Rusi i Srbi braća, a mnogobrojnim citaoci su se u komentarima zahvalili na podrsci u teškim trenucima.

Posebno se izdvojio komentar jednog navijača koji je napisao da je šteta što Srbija i Rusija nisu susedi.

Zahvalnost navijacima Crvene zvezde izneli su i navijači moskovskog Spartaka, koji su u bratskim odnosima sa pristalicama beogradskog kluba.

printscreen



Uoči utakmice između Zvezde i CSKA u beogradskoj Areni preko razglasa je emitovana pesma "Tamo daleko" koju je ansambl "Aleksandrov" izvodio u jednom od ranijih gostovanja u Beogradu.

Istovremeno, navijaci su razvili transparent na kome je pisalo: "Nek se pesma ovog hora od 20 000 članova do neba čuje u jedan glas, nek se čuje hvala i dalje pevajte za nas", a svi prisutni u hali ustali su dok je emitovana pesma.

printscreen



Košarkašku utakmicu pratio je iz lože ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin.

Zvezda je savladala CSKA 78:67.

printscreen
INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u