Košarka

SRAMOTA NA KONFERENCIJI POSLE DERBIJA: Vujošević izvređan tokom govora!

Objavljeno: 16.04.2015 | 00:01Izvor: Telegraf.rs

Dok je držao govor i odgovarao na novinarska pitanja, trener Partizana doživeo je veliku neprijatnost u konferencijskoj sali Pionira

Dok je trener Partizana Duško Vujošević iznosio utiske sa meča na konferenciji za medije posle pobede njegove ekipe u drugom meču polufinalne serije, neko je iz pozadine uleteo i u prolazu doviknuo pogrdnu parolu na njegov račun. Osim jedne od najčešćih uvreda kojom ga navijači Crvene zvezde ”čašćavaju” tokom utakmice, ta osoba je pomenula i vraćanje slika.

KAKAV REVANŠ! Milutinov izblokirao Blažiča za brejk Partizana!

VUJOŠEVIĆ PORUČIO: Vidimo se u subotu!

Trener crno-belih je za trenutak zastao u govoru nakon što se incident dogodio, a nekoliko sekundi kasnije nastavio je sa odgovorom na novinarsko pitanje.

Po završetku konferencije Vujošević je razgovarao sa portparolom Crvene zvezde zbog incidenta koji se dogodio tokom njegovog govora i pitao da li će neko biti kažnjen za to.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se ovakav incident dešava na konferenciji nakon meča kada je Crvena zvezda domaćin, jer se slična situacija dogodila posle jedne od utakmica iz prethodnih sezona.

Pogledajte i video sa konferencije.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u