Košarka

ON JE NAJVEĆI TERORISTA: Trener Galate je znao da je momak ubijen, njegova izjava je bolesna!

Objavljeno: 22.11.2014 | 10:45Izvor: Telegraf.rs

Ergin Ataman posle meča sa Zvezdom koji je jedva i na sreću dobio, nazvao Delije teroristima, iako je znao da su turski huligani ubili navijača crveno - belih

Trener Galatasaraja Ergin Ataman je potpuni bolesnik! Nazvao je navijače Zvezde teroristima, posle meča u Istanbulu u kojem je njegov tim dobio Zvezdu sa 110:103, iako je znao da su turski huligani nožem ubili navijača Zvezde M. I. (25)

Pre meča u Abdi Ipekči Areni grupa od nekoliko stotina navijača Crvene zvezde nije uspela da uđe u halu, jer Turci nisu hteli da im prodaju karte.

Oni nisu mogli da uđu u dvoranu, jer je organizator prekršio dogovor i onemogućio im da kupe ulaznice, nakon čega je došlo do tuče i incidenata ispred dvorane, pa je intervenisala policija.

Turski huligani gađali su pristaice Crvene zvezde kamenicama i bakljama, a u opštem metežu jedan je potegao hladno oružje.

Izjava trenera Galatasaraja je bolesna  i skandalozna s obzirom na to da su turski navijači ubili Srbina, navijača Zvezde, a on naziva Delije teroristima!Umesto da izjavi saučešče klubu i porodici, on još više doliva ulje na vatru i pokušava da opravda incident u kojem je ubijen jedan mladić.

Da li je to ponašanje jednog trenera, sportiste, vaspitača igrača?

-Oko 300 terorista (navijača Crvene zvezde) došlo je ovde bez ikakvih karata i napali su naš narod. Evroliga mora da suspenduje te ljude – rekao je Ataman i šokirao sve.

Osim toga, taj isti trener je pre samo mesec dana u Beogradu kada ga je Zvezda demolirala u Areni u neverovatnoj atmosferi nahvalio navijače beogradskog kluba.

-  Čestitke Zvezdi i njenim navijačima, večeras je bila zaista fantastična atmosfera – rekao je Ataman posle utakmice u Beogradu.

Šta reći sem velika sramota za trenera jednog kluba

A šta vi mislite o izjavi ovog trenera?


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u