Muzika

REKORD: Spot Saše Matića za dva dana pogledalo pola miliona ljudi!

Objavljeno: 31.10.2016 | 12:16Izvor: Kurir

Pevač Saša Matić u petak je objavio spot za pesmu "Kad tonem" čiji su kadrovi snimani u Kazneno-popravnom zavodu Padinska skela u Beogradu, a koliko su pevačevi "zatvorski dani" interesantni javnosti najbolje pokazuju brojke na popularnom YouTube-u.

Naime, iako se radi o pesmi koju je Matić snimio pre više od godinu dana, spot za istu je u samo dva dana na Adria Music kanalu na Youtube-u pogledalo pola miliona ljudi, a broj pregleda na pomenutoj društvenoj mreži se iz sata u sat povećava!

A dok broj pregleda na YouTube-u raste, Saša Matić se vredno priprema za tri velika koncerta koji ga očekuju 10. novembra u Hali sportova u Užicu, 18. novembra u dvorani Mejdan u Tuzli i 10. decembra u sarajevskoj dvorani Zetra.

Obzirom da je Matić u više navrata izjavljivao kako ništa, pa ni velike koncerte ne radi bez prijatelja, krenula su nagadjanja ko bi mu se mogao pridružiti na pomenutim koncertima, a pevač je za sada otkrio ime jednog gosta, odnosno gošće.

"Vreme je da vam otkrijemo ime jednog gosta, ustvari gošće na koncertima u Tuzli i Sarajevu. U pitanju je Jelena Karleuša! Vidimo se 18. novembra u Mejdanu u Tuzli i 10. decembra u Zetri u Sarajevu" - objavljeno je sinoć na pevačevoj zvaničnoj Facebook stranici.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u