Muzika

DA LI STE ZADOVOLJNI IZBOROM? Tijana Bogićević predstavlja Srbiju na pesmi Evrovizije, evo kakav MOĆAN GLAS ima naša pevačica (VIDEO)

Objavljeno: 27.02.2017 | 20:23Izvor: Telegraf.rs

Poslušajte kako peva Tijana Bogićević, koja već dugi niz godina živi u Sjedinjenim Američkim Državama

Pevačica Tijana Bogićević predstavljaće Srbiju na ovogodišnjem Evrosongu koji će se održati u Ukraini, odlučili su urednici Muzičke redakcije RTS-a.

Tijana Bogićević trenutno živi i radi u SAD. Već je učestvovala na Pesmi Evrovizije 2011. godine kao prateći vokal, kada je Srbiju predstavljala Nina Radojičić sa pesmom “Čaroban”. Evrovizijsko iskustvo smatra neprocenjivim i uvek je priželjkivala da se ponovo pojavi na toj pozornici, navodi se u saopštenju RTS-a.

Autori ovogodišnje srpske pesme su muzički producenti, kompozitori i osnivači “Symphonics International” Borislav Milanov, Bo Peršon, Johan Alkenas i Lisa Ann-Mari Linder.

Kao autori radili su na mnogim projektima, a na Pesmi Evrovizije su ostvarili značajne uspehe i bili deo tima koji je 2014. godine pobedio na takmičenju sa Končitom Vurst i pesmom “Rise Like a Phoenix”.

Foto: Promo/UŠĆE Shopping Centar

Foto: Promo/UŠĆE Shopping Centar

Autorski su tim numere “If Love Was A Crime”, sa kojom je Bugarska prošle godine osvojila četvrto mesto.

Tokom godina radili su zajedno ili odvojeno na mnogim albumima i sarađivali sa umetnicima kao što su Keli Klarkson, Džon Ledžend, Kajli Minog, Lejdi Gaga, “Jonas Brothers”, “Tokio Hotel”, Meri Džej Blajdž, Armin Van Buren, Končita Vurst, Jamiroquai,…

Takmičenje za 62. Pesmu Evrovizije biće održano u Kijevu, prestonici Ukrajine.

Polufinala su zakazana za 9. i 11. maj, dok je veliko finale 13. maja. Sve tri večeri RTS će emitovati u direktnom prenosu, navodi se u saopštenju.

Tijana ima moćan glas, a poslušajte kako ona peva.

Tijana Bogićević – “Nekako nikako”:

Tijana Bogićević – “Tijanina”:

Tijana Bogićević – “Tražim”:

Tijana Bogićević – “True Colours”:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u