Lifestyle

MAMA ZA GINISA: Sa 65 godina rodila ČETVORKE, ali to nije sve!

Objavljeno: 25.05.2015 | 12:01Izvor: Telegraf.rs

Iako je duboko zašla u sedmu deceniju života, ima već trinaestoro dece i nema muža, ova Nemica zaključila je da joj to nije dosta!

Nemica Anegret Raunigk, koja ima 65 godina, rodila je Berlinu četvorke, čime je postala najstarija mama četvorki na svetu! Tri sina i jedna ćerkica, rođeni su carskim rezom, a kako tvrde iz porodilišta, iako su rođeni prevremeno, svi mališani će najverovatnije uspeti da se izvuku.

Anegret je inače profesorka engleskog i ruskog jezika u školi, ado sada je rodila trinaestoro dece i dobila sedmoro unučadi. Da stvar bude još interesantnija, ona je samohrana majka.

Na ideju da rodi još dece došla je kad joj je njena do skoro najmlađa ćerka tražila “batu ili seku”. Četvorke je dobila nakon što se podvrgnula inseminaciji spermom anonimnog donora u Ukrajini.

Evo koliko košta inseminacija u Srbiji!

Inače, na ovoj fotografiji, od pre deset godina, nalazi se Anegret sa svojom najmlađom ćerkom Lelijom, devojčicom koja je začeta prirodnim putem kada je ova ponosna mama imala 55 godina, što je u to vreme takođe predstavljalo svojevrstan rekord.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u