Lifestyle

Koje su najgore mane vašeg znaka?

Objavljeno: 01.04.2015 | 08:40Izvor: Novosti

Predstavnici vatrenih znakova su brzopleti i nestrpljivi, zemljanih tvrdoglavi i posesivni, vodeni su ćudljivi i malodušni, a vazdušni neverni i skloni promenama raspoloženja

Trudite se da se okolini predstavite u najboljem svetlu, ali ponekad vam je teško da pobedite svoju narav? Svaki zodijački znak ima vrline i mane, pitanje je samo koliko ste spremni da se menjate. Tipični predstavnici vatrenih znakova su brzopleti i nestrpljivi, zemljanih tvrdoglavi i posesivni, vodeni su uglavnom ćudljivi i malodušni, a vazdušni neverni i skloni promenama raspoloženja.

OVAN

Impulsivni ste, nestrpljivi i brzopleti. Lako se iznervirate, a još lakše uvredite, mada se isto tako brzo i ohladite. Umete da budete grubi, netolerantni i osvetoljubivi, a u ljubavi nepredvidivi, ljubomorni i posesivni.

BIK

Tvrdoglavo terate po svome, čak i onda kada ste svesni da niste u pravu. Vrlo ste posesivni i materijalistički orijentisani. Opterećeni ste izgledom, naročito dame, a u ljubavi ste posesivni, ljubomorni, često i neverni.

BLIZANCI

Toliko ste pričljivi i ljubopitljivi da često "izluđujete" sve oko vas. Raspoloženje vam je promenljivo, skloni ste tračarenju i ogovaranju. U stanju ste da obećate mnogo, a ništa od toga ispunite.

RAK

Ćudljivi ste, često menjate raspoloženje i skloni ste samosažaljenju. U trenu se uvredite zbog sitnice. Onaj ko vam dirne u ego i sujetu, neće dobro proći. Egocentrični ste i sebični, često i proračunati.

LAV

Uobraženi ste i sujetni, volite da stalno budete u centru pažnje. Verujete da se ceo svet vrti oko vas. Hvalisavi ste i skloni detinjastom ponašanju. Volite da drugima date do znanja da se bez vas ne može.

DEVICA

Ponekad ste toliko opširni da „smorite” sve oko sebe. Teško podnosite kritiku na svoj račun, a kod drugih primećujete sve propuste i mane. Svojim perfekcionizmom i pedanterijom izluđujete okolinu.

VAGA

Neodlučni ste i brzo se naljutite. Sujetni ste i veliku pažnju poklanjate fizičkom izgledu i društvenom statusu. U ljubavi umete da budete hladni i posesivni, a u posao unosite previše osećanja.

ŠKORPIJA

Namećete svoju volju, jer smatrate da ste uvek u pravu. Kada vas neko isprovocira, umete da budete neprijatni i sarkastični, a uvrede ne zaboravljate. U ljubavi ste ljubomorni, posesivni i osvetoljubivi.

STRELAC

Često ste detinjasti, nestrpljivi i nametljivi. Kažete jedno, a uradite drugo. U ljubavi ste površni i neverni. Preteranom iskrenošću i nedostatkom takta, uvredite druge, a da to i ne primetite.

JARAC

Opsednuti ste uspehom i volite da dominirate. Konzervativni ste i tvrdoglavi, a često i veliko zlopamtilo. Umesto da pokažete osećanja, analizirate ih i vraćate se na greške iz prošlosti.

VODOLIJA

Egocentrični ste, nepouzdani, nestrpljivi, ponekad vrlo sarkastični. U ljubavi ste posesivni i ljubomorni, iako to vešto krijete. Previše ste radoznali da biste ostali verni, uživate u flertovanju.

RIBE

Preosetljivi ste i lakoverni, ali i malodušni, nepostojani, neodlučni i kolebljivi. Ponekad ne znate gde ste pošli, ni došli. Često idete protiv svojih interesa, terate inat, a uvrede dugo pamtite.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u