Lifestyle

(FOTO) MELANIJA TRAMP UVEK IZGLEDA FANTASTIČNO: Otkrivamo 5 tajni stila kojima se služi prva dama Amerike

Objavljeno: 09.08.2017 | 19:30Izvor: Kurir

Minimalizam i luksuz – tako bi se u dve reči najbolje mogao sažeti modni stil američke Prve dame. Mnogi su se pitali može li Melanija Tramp odevanjem parirati svojim legendarnim prethodnicama poput Džeki Kenedi.

 

FOTO: PROFIMEDIA

Međutim, svojim pojavljivanjima dokazala je da nimalo ne zaostaje za njima, a stručnjaci smatraju da je u modnom smislu odavno nadmašila Mišel Obamu.

FOTO: PROFIMEDIA

U nastavku saznajte u čemu je tajna njenog stila.

FOTO: PROFIMEDIA

1. Nepogrešive crno-bele kombinacije

U većini prigoda Melanija je verna neutralnim bojama, a kada želi igrati na sigurno odlučuje se za crno-bele kombinacije s kojima jednostavno ne može pogrešiti. Kombinovanjem crnih i belih odevnih komada uvek dobija vrlo sofisticirani izgled,

FOTO: PROFIMEDIA

2. Upečatljivi dodaci i cipele

Od jednog modnog dodatka gotovo se ne odvaja. U pitanju je – remen. Često iznenadi „statement“ modelima poput masivnog zlatnog remena koji je nosila tokom poseta Saudijskoj Arabiji. Kada želi malo začiniti odevne kombinacije, bira i cipele upečatljive boje.

FOTO: PROFIMEDIA

3. Elegantni kostimi

Ako ste mislili da je vreme kostima prošlo, prevarili ste se.

FOTO: PROFIMEDIA

Popularizovala ih je upravo nova američka Prva dama koja pokazuje da nisu nimalo dosadni, a žena u njima izgleda elegantno.

FOTO: PROFIMEDIA

4. Kaput-haljina

Ovaj odevni komad do sada je najčešće bio rezervisan za pripadnice kraljevskih porodica. Kejt Midlton obožava da ih nosi, a u svoju garderobu uvela ih je i Melanija. Rezultat su fantastična modna izdanja za koja i najveći modni kritičari imaju samo reči hvale.

FOTO: PROFIMEDIA

5. Upečatljive boje umesto uzoraka

Prva dama ne beži od uzoraka, ali kada su u pitanju visoko-politički događaji radije će odabrati odevne komade u upečatljivoj boji.

FOTO: PROFIMEDIA


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u