Tenis

TEŠKO PODNELA PORAZ Jelena jedva zadržala suze

Objavljeno: 09.06.2017 | 09:02Izvor: Alo!

Novak Đoković poražen je od Dominika Tima u četvrtfinalu Rolan Garosa, a stresni meč na tribinama je budno pratila i njegova trudna supruga Jelena Đoković.

Novakov poraz šokirao je teniski svet, a posledice po njegovu karijeru biće velike, jer posle svega postoji šansa da padne na četvrto mesto.

Iako su to bili teški trenuci, Jelena je, kao i uvek, ostala čvrsta.

Bilo je primetno da je Jelena u jednom trenutku jedva zadržala suze, ali je nekako izdržala da ostane mirna. Tokom meča je zdušno navijala za supruga, a kako je njegova forma padala, a rezultat postajao sve nepovoljniji, počela je malim gestovima da odaje koliko joj je zapravo teško.

Grizla je usne, vrtela glavom, a čak ni peškir koji je postavila iza leđa da joj bude udobnije nije više mogao da joj pomogne. Ipak, Jelena nije dozvolila da je savladaju emocije i pokazala je kako se drži prava dama.

Oči je skrivala naočarima, a neveseli izrazi na njenom licu samo su nagovestili koliko joj je teško. Na kraju je ipak smogla snage da aplauzima podrži i pobednika, ali i svog supruga, i da dostojanstveno napusti tribine.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u