Tenis

ŠOKANTNA IZJAVA TIPSAREVIĆA: Dobro je za tenis što je Novak pao! Bio je mnogo dosadan

Objavljeno: 11.02.2017 | 14:31Izvor: medio.rs

Srpski teniser Janko Tipsarević istakao je da je za tenis dobra stvar što je Novak Đoković prestao da pobeđuje sve redom, ali je dodao i da javnost previše osuđuje do skoro prvog igrača sveta

Tipsarević se trenutno nalazi na turneji u Južnoj Americi, a medije u Buenos Ajresu je zanimalo kako on gleda na situaciju u kojoj se našao Novak Đoković, tačnije na poraz u drugom kolu Australijan opena.

To je sve iznenadilo, ali se dešava. Ljudi su pogrešno napali Novaka da više nije isti momak. Nivo na kojem igra poslednjih godina je toliko visok, da kada se desi da izgubi finale Ju Es opena i igra "samo" finale završnog mastersa sezone i osvoji "samo" Toronto, kažu da mu je igra sra*e! Mislim da nije fer kako ga mediji nekada tretiraju. Sem toga, svi znamo da se ne može ostati na tom nivou zauvek, jer igrači dolaze i odlaze - rekao je Janko i dodao:

- Ne bih se iznenadio i kada bi na kraju godine neko o kome ni ne razmišljamo trenutno bio prvi na svetu. Osećam da nije dobro što Novak nije na istom nivou, ali to ujedno nije loše za tenis pošto imate te promene koje privlače više navijača. Pa ja kao jedan od njegovih najbližih prijatelja nikada ne gledam kada on igra pošto je dosadno i znaš da će na kraju da pobedi! Tako ja kao njegov prijatelj mislim, a kamoli neki prosečan navijač. Tako da mislim da to nije loše za svet tenisa, ne bi li malo došlo do promena - objasnio je Tipsarević.

On je govorio i o svojoj povredi, koja je sada daleka prošlost.

Najviše mi je nedostajalo da igram tenis bez bola. Jer i kada bih igrao, bio bih potpuno drogiran od lekova. Bol i ležanje u krevetu su trajali tri godine, što nije nikako kratak period- istakao je Tipsarević.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u