Tenis

NOVAKOVI PROBLEMI ZBOG OCA? SELEKTOR OTKRIVA ŠTA SE DEŠAVA SA ĐOKOVIĆEM

Objavljeno: 04.03.2017 | 20:41Izvor: Puls

Ovo će vas iznenaditi.

Šta se dešava sa Novakom? Pitanje koje muči sve ljubitelje tenisa. Bivši selektor Srbije Bogdan Obradović jedan je od ljudi koji su najzaslužniji za Đokovićeve najveće uspehe u karijeri, pošto je bio uz njega još od samog početka.

Obradović za "Blic sport" otkriva detalje.

Šta je konkretno Đokovićev problem?

- Novaku sve kompletno predstavlja problem. Tu mislim na uklapanje u novi život, o kojem je i on često govorio. Nove perspektive, motivi i želje da uklopi najbliže zajedno s profesionalnim nastupima, prioriteti, fokus i koncentracija na teren. To sve mora da radi kroz priču i razgovore s ljudima od velikog poverenja. Ubeđen sam da imam odgovor na sve! Pre mnogo godina sam zajedno s njegovim ocem Srđanom rešavao sve te probleme. Novak te ljude kao što smo Srđan i ja mora da vrati u svoj tim.

Da li to znači da se Novak udaljio od oca?

- Ne znam da li se udaljio od porodice. Ponavljam, ubeđen sam da Srđan i ja zajedno s njegovom rođenom braćom sve probleme možemo da rešimo. Nisam u reprezentaciji i nemam priliku da mu pomognem, osim ukoliko mi on sam ne traži pomoć. Moja vrata su Novaku široko otvorena! Koliko njega boli poraz od Kirjosa, toliko boli i mene.

Da li ovaj pad u njegovoj karijeri vezujete za gurua Pepea Imaza?

- Ovo što se dešava povezano je s hiljadu faktora. Ako dovučete prave ljude oko sebe, oni mogu sve da reše. Za dobrog matematičara ne postoji nerešiv zadatak. Ja sam taj matematičar. 

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u