Tenis

NIJE MU LAKO: Jelena Đoković otkrila tužnu i potresnu stranu Novakove Badnje večeri!

Objavljeno: 08.01.2017 | 18:45Izvor: Kurir

Ceo svet se divi Novaku Đokoviću. Divio mu se i u petak kada je napravio veliki preokret protiv Fernanda Verdaska i u subotu kada je odbranio titulu u Dohi. A ono što se ne zna je koliko je srpskom teniseru bilo teško.

Đoković je u petak pobedio Španca u dramatičnom meču, koji je njegov sin Stefan gledao preko televizije... Umesto da budu zajedno za veliki praznik kakav je Badnje veče. Isto je bilo i na Božić, kada je Nole savladao Endija Mareja.

O tome koliko im teško pada razdvojenost, naročito tokom praznika, posvedočila je Jelena Đoković.

Priliku da zavirimo u nju dala nam je Jelena. Ona je okačila fotku malog Stefana koji navija za svog tatu, sa "specijalnim reketom" u rukama.

Tata, volela bih da možeš da vidiš kako je tvoj dečak ponosan dok igraš i viče "Ajde tata!" s podignutom pesnicom. Tenis ti zaista ne dozvoljava da mnoge porodične praznike provedeš kod kuće. Večeras je naše Badnje veče, specijalna prilika za porodično okupljanje. Srećom, imamo Face time i mnogo razumevanja i podrške, tako da će tata biti s nama u mislima i tehnologiji... Srećno vam Badnje veče! Želim vam da ga provedete u miru, zdravlju i blagostanju. Za one koji Božić dočekuju u teškim uslovima, molim se za vas svim srcem i želim da vam ovaj dan donese zdravlje, sreću i hrabrost da prevaziđete sve probleme i strahove. I u napred da vam poželim Mir Božiji - Hristos se rodi (jer ću sutra verovatno da budem bez tehnologije :)) - napisala je Jelena Đoković!

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u