Tenis

(FOTO) ENGLEZI PONOVO SMEŠTAJU LJUBAVNU AFERU NOVAKU: Đokovića povezuju sa seksi kuvaricom Serene i Venus Vilijams

Objavljeno: 10.07.2017 | 13:34Izvor: Kurir

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković nema mira od engleskih medija.

Đoković je ponovo na udaru ostrvske štampe koja mu smešta novu ljubavnu aferu, ovog puta sa seksi kuvaricom sestara Vilijams, Serenom i Venus.

I to u trenutku kada više nego odlično igra na Vimbldonu. 

Loren von der Pul je odlučno demantovala bilo kakvu ljubavnu aferu sa Novakom i jasno precizirala da se radi o dobrom prijatelju.

"Novak je veoma dobar momak, veoma zgodan. Samo sam mu pomogla oko njegove ishrane i želela da uspe u tome, ništa drugo. On je moj veliki prijatelj. Ja nisam taj tip osobe da bih ulazila u romansu s njim."

Novak i Loren su se upoznali 2012. godine kada mu je ona dala nekoliko saveta oko veganske ishrane. Loren, koja ima 33 godine, duplomirala je u Los Anđelesu i Parizu i važi za jednu od najboljih u svojoj oblasti.

FOTO: FOITO: INSTAGRAM

Služila je na najvećim svetskim događajima, poput Olimpijskih igara, dodele Oskara ili teniskog turnira na Vimbldonu.

Na osnovu njihovih zajedničkih fotografija pojedini mediji su izveli zaključak da je upravo zbog atraktivne crnke Novak i ušao u bračni problem sa Jelenom pre nešto više od godinu dana. Prema navodima, Jelena i Novak su bili na ivici razvoda, ali su oboje to više nego uspešno demantovali.

Loren i Novak su se slikali i 2015. godine tokom Majami opena, kada je Loren uz fotografiju postavila komentar: "Ono kada vam je svetski broj 1 veliki fan".

FOTO: FOITO: INSTAGRAM

Bez sumnje, ostrvski mediji su navalili na Novaka zbog njegovih dobrih igara na Vimbldonu i činjenice da se polako vraća u staru formu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u