Tenis

BOG MU JE PORUČIO: SAD JE DOSTA: NOLE O ISTROŠENOSTI, RODITELJSTVU I LJUBAVI!

Objavljeno: 16.08.2017 | 19:12Izvor: Puls

Život Novaka Đokovića mnogima deluje kao ostvarenje sna, budući da je u isto vreme jedan od najboljih sportista našeg doba, a ujedno i posvećen otac i suprug.

Ipak, sve te stvari su imale svoju cenu, ali Nole tvrdi da je sve moralo da bude baš tako, sa svim usponima i padovima, osvojenim turnirima i porazima, ali i stravičnim povredama.

- Pokušaću da iskoristim ovo vreme najbolje što mogu da ga kvalitetno provedem sa porodicom. Za oko mesec dana ćemo Jelena i ja, uz Božju pomoć, ponovo postati roditelji. Izgleda da je moralo ovo da se desi i da mi Bog poruči: "Sad je dosta!". Sve što mi se desilo, a bilo je pregršt prelepih stvari, i porodičnih, i teniskih, ume da istroši čoveka. Na lep način, ali te stvari umeju da iscrpe - iskreno je ispričao Đoković, kako prenosi "Story".

Jelena i Novak ĐokovićJELENA I NOVAK ĐOKOVIĆ • INSTAGRAM / RAS SRBIJA

Podstimo, Novak je nedavno javno izrazio ljubav prema svojoj lepšoj polovini rečima:

- Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu, jer uz tebe i tvoju ljubav uspevam da budem svesniji onoga što negujemo i onoga za šta je vredno boriti se u životu. Zahvalan sam ti što si posvećena majka, velika podrška i oslonac svima koji smo u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u