Ostali sportovi

(VIDEO) ŠOK NA SVEČANOJ CEREMONIJI U BUDIMPEŠTI: Filip Filipović i Gojko Pijetlović skinuli medalje na pobedničkom postolju

Objavljeno: 30.07.2017 | 12:27Izvor: Kurir

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović i golman Gojko Pijetlović skinuli su bronzane medalje čim su im dodeljene na pobedničkom postolju.

Vaterpolisti Srbije zauzeli su treće mesto na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, pa su se prvi popeli na postolje prilikom ceremonije dodele medalja.

 

Bronzana odličja su se prvo našla na grudima Filipovića, odmah zatim i Gojka Pijetlovića, ali su ih njih dvojica skinula!

Moguće je da su na taj način izrazili protest prema suđenju na Svetskom prvenstvu, naročito u polufinalnom duelu sa Hrvatskom.

"Sačuvaćemo sve reči za nas, ali ovo je stvarno sramno u kom pravcu ide ovaj vaterpolo, kada protiv ekipe Srbije nije dovolno da se igra samo u protivničkoj kapici, već moraju i ljudi okolo da urade sve što mogu da nas svrgnu sa trona. Uspeli su, ali zamalo, jer smo osvojili medalju i ostvarili cilj za ovu godinu. Čestitke momcima i samo stručnom štabu. I ovo leto smo, kao i mnoge do sada, izneli sami", izjavio je Filipović ranije danas posle pobede nad Grčkom u borbi za bronzu.

UNIQA zvanično osiguranje vaterpolo tima Srbije na Svetskom prvenstvu u Budimpešti.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u