Ostali sportovi

Kako su Rađena zbog Ane Kokić posebno proveravali na granici

Objavljeno: 30.07.2014 | 14:58Izvor: Blic

Pevačica je bodrila naše reprezentativce na finalnoj utakmici, prva im je čestitala pobedu, a juče je i pesmom pokazala da je uvek uz zlatne „delfine“.

Iako se u poslednje vreme trudi da u medijima ne govori o ljubavi koja ispunjava njen brak s Nikolom Rađenom, Ana Kokić ipak ne može da sakrije emocije u trenucima kada njen muž sija zlatnim sjajem. Bez obzira na to što je u subotu uveče pevala u Budvi, nije joj bilo teško da u nedelju ode u Budimpeštu kako bi s tribina bodrila srpske vaterpoliste u finalu Evropskog prvenstva.

- Utakmica je izgledala kao trening, naši „delfini“ su održali vaterpolo čas Mađarima usred Budimpešte. Bilo je veličanstveno! - rekla je Ana za „Blic“.

Sportisti su se u Beograd vratili u ponedeljak sa zlatnim medaljama. Pevačica nije bila s njima u autobusu, ali kao da jeste s obzirom na to da su je pominjali kada je granični policajac ušao da im proveri pasoše.

- Imamo i poseban zahtev za Nikolu Rađena, čija nas je supruga nazvala i poručila da njega posebno proverimo - našalio se policajac, što je izazvalo smeh među vaterpolistima. 

Kada su zlatni momci po dolasku u Beograd napustili prijem kod predsednika Srbije Tomislava Nikolića, Nikola je otišao kući, gde su ga sačekale ćerke Nina i Tea i supruga Ana. Pomislili smo da su supružnici tada, na svoj način, proslavili veliki Nikolin uspeh, ali nas je Ana kroz osmeh razuverila rekavši:

- Mi ćemo pobedu tek proslaviti.

I jučerašnji dan su Ana i Nikola proveli zajedno, ali su radost delili sa svima koji podržavaju srpske „delfine“. Ana je pevala na terasi Skupštine grada u Beogradu u čast pobede naših reprezentativaca.

- Doček je bio fantastičan, hvala svim ljudima koji su došli i pozdravili naše zlatne momke. Bilo je divno pevati u njihovu čast - ponosno je rekla pevačica.

Pred Anom i Nikolom su sada dani opuštanja, do sledećeg pevačicinog nastupa, koji će biti 2. avgusta u Budvi. Onda ih čeka i zasluženi odmor u Grčkoj.

Kovačević: Ponosan na vaterpoliste

Doček naših zlatnih momaka svojim nastupom upriličio je i pop pevač Saša Kovačević.
- Zaista mi je velika čast što sam deo istorije. Ponosan sam na ove momke koji su nam doneli neizmernu radost. Od srca im želim da se viđamo na ovoj terasi posle svakog velikog takmičenja - rekao je za „Blic“ Saša, kome to nije bio prvi put da peva na terasi Skupštine grada uspešnim sportistima.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u